Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anty00

Całe życie koszmarów

Polecane posty

Witam całe życie odkąd pamiętam mam tylko koszmary, każdej nocy. Czy to normalne? Często słyszę że ludziom śnią się miłe, czy też dziwne sny, a mi w najlepszym wypadku nie przyśni się nic.  Bardzo mnie to już męczy,  czy mam się czym przejmować? 

Jakaś trauma z dzieciństwa może? O czym te sny? Też mi się zdarza nawet odruchy mam przez sen, nieraz walnąłem ręką albo nogą w ścianę bo mi się śniło że przed kimś się muszę bronić

Już od dziecka śniły mi się krwawe masakry, utrata wszystkich,  sceny jak z najgorszych horrorów i ciągły niepokój. Niektóre często się powtarzały, w dzieciństwie zawsze budząc się po koszmarze, bałam się zasnąć, ponieważ wiedziałam, że zaraz przyjdzie kolejny, który śnił mi się praktycznie każdego dnia. Traumy żadnej nie przeżyłam, moje życie stresujące było,  jednak od jakiegoś czasu jest już dość spokojnie. Czy jest lekarz do którego można się udać z czym takim? Czy odrazu powinnam iść do psychologa?

Uwielbiam kryminały, ale horrorów nienawidzę.  Jako dziecko nie oglądałam nic takiego, a już wtedy każdej nocy ten koszmar 😞

Uwielbiam kryminały, ale horrorów nienawidzę.  Jako dziecko nie oglądałam nic takiego, a już wtedy każdej nocy ten koszmar 😞

"Ten koszmar" ? Czyli zawsze ten sam? Nie wiem czy wolno mi pytać ale czy rodzice nie reagowali wtedy?