Alebazi 0 Napisano Kwiecień 18, 2020 Schudlam i moge pomoc innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alebazi 0 Napisano Kwiecień 23, 2020 Schudlam zdrowo nie chemia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jodz 2 Napisano Kwiecień 24, 2020 Schudlam i moge pomoc innym Jaką dietę stosowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alebazi 0 Napisano Kwiecień 24, 2020 Zadnej diety zdrowe jedzenie.jem 6,9,12,15,18 nic po za tym jem wszystko ale przemyslanie .skorzystalam z uslug dietetyczki ktora wytlumaczyla mi co z czym laczyc.jesli chcesz wszystko Ci wytlumacze.to fajny pomysl i pyszne jedzenie.chcialabym pomoc innym bo wiem jak trudno schudnac .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alebazi 0 Napisano Kwiecień 24, 2020 Na ta chwile od 19 stycznia jesli dobrze pamietam do dzisiaj jest rowne -10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 29, 2020 Hejka Ja sama odchudzałam się tabletkami, wiadomo że jedni powiedzą że lepiej nie, inni że można... Jak to się skończyło ? około -17 kg w 2 miesiące, ja sama jestem zadowolona, co najważniejsze nie było efektu jojo, jak jakaś chce tanie tabletki to warto zajrzeć tutaj: dietalux.wordpress.com Powodzenia w odchudzaniu spieprzaj trollu!!! jak śmiesz promować jakieś gowna i narażać młode zakompleksione dziewczyny na uszczerbek na zdrowiu?!!! zgłaszam to jako spam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alebazi 0 Napisano Maj 3, 2020 spieprzaj trollu!!! jak śmiesz promować jakieś gowna i narażać młode zakompleksione dziewczyny na uszczerbek na zdrowiu?!!! zgłaszam to jako spam!!! Dokladnie.nikt nie schudnie dzieki magicznym tableteczkom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofJerzyna 1 Napisano Czerwiec 15, 2020 Sprawdzaliscie nowy szczep drozdzy? www.YarrowiaLipolytica.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach