jamuonmi 398 Napisano Maj 9, 2020 Rozumiem. Inwigilacja pełną gębą Przecież wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korzystajzzcyia 3 Napisano Maj 9, 2020 Przecież wiesz. Nie wiedziałem, że aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Maj 10, 2020 Nie wiedziałem, że aż tak Nie wiem co dla Ciebie oznacza ''aż tak'' ale ja nie zamierzam ''bawić się'' w prywatne wiadomości z ''monitorem'';) Zapowiada się ładny dzień. Idę więc korzystać z życia:) Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano Maj 10, 2020 Witam zamknij ten rozdział i tyle żyj dalej Zresztą jak by chciała być z tobą to by się starała o kontakt itd Nic na siłę życie często płata figle i bywa okrutne coś o tym wiem Osoby wrażliwe mają dużo gorzej zresztą mamy trochę chore czasy Większość szuka tylko wrażeń Powodzenia byś był szczęśliwy głową do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach