Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alan2508

Co mam zrobić gdy rodzice się nade mną znecają?

Polecane posty

Gość Alan2508

Cześć, mam problem z moimi rodzicami. To jest powód e-lekcjii. Gdy zaczęła się kwarantanna (czy coś), zacząłem być jeszcze gorszy z lekcjami. Nie chce mi się robić lekcji na Google Classroom. Gdy muszę zrobić projekt czy rysunek też mi się nie chce. Ale zapewne gdy przeczytaliście ten fragment z moim lenistwem dziwicie się dlaczego to piszę. Nie w tym problem. Nie umiem zrobić 2 zadań domowych. Są one o lekturze (Której nie czytałem...) Szukałem informacji, które mogłyby pomóc mi w zadaniu, ale się okazało, że nie mogę ich znaleźć! Moi rodzice planują mnie bić paskiem... A ja nigdy nie oberwałem paskiem. Myślę o zadzwonieniu na policje, albo na numer zaufania dla dzieci... Chcę, żeby moja rodzina była nie patologiczna. Chciałbym, żeby wszyscy się kochali i szanowali. Przypomniało mi się gdy byłem w 1-3 klasie, mama mnie biła po głowie za to, że czegoś nie potrawiłem. Nie mogę tego znieść. W domu nie czuje się bezpiecznie. I w szkole też! (Wiem, jest kwarantanna.) Chciałbym chociaż mieć kolegę z internetu z którym mogłbym gadać przez mikrofon. Proszę piszcie w komentarzach co mam zrobić! I też was proszę, nie piszcie hate'ów czy jakiś głupot. To jest poważna sprawa...