Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

S0NIA

Opadająca powieka - jak się jej pozbyć?

Polecane posty

Cześć, czy wiecie co mogę zrobić albo na jaki zabieg się umówić, aby pozbyć się opadającej powieki? Nie ukrywam, że utrudnia mi ona codzienną egzystencję, ponieważ trochę gorzej przez nią widzę.

w obecnej sytuacji musisz czekać, ale kiedy epidemia w naszym kraju się skończy powinnaś pomyśleć o liftingu powiek. moim zdaniem lepij udać się do gabinetu medycyny estetycznej niż ich do chirurga na blefaroplastykę.

Nic nie czułam, ale każdy ma własny próg bólu. Najważniejsze, że tego typu zabiegi nie wiążą się długim okresem rekonwalescencji.

laserowy lifting powiek też jest skuteczny! tak jak dziewczyny piszą, lepiej się umówić wcześniej na zabieg, bo to i tak cię nie ominie. wiadomo, że teraz jest ciężko, ale kiedy życie wróci do normy to się na niego zapisz.

również odradzam blefaroplastykę. okres rekonwalescencji i towarzyszący ból to nie jest przyjemne doświadczenie. laser jest szybszy, mniej bolesny. taki lifting robiłam w krakowskiej klinice vesuna i dla mnie między tymi dwoma metodami jest ogromna przepaść. laser jest o wiele lepszy.

W sumie sprawdziłam w internetach różnicę i zdecydowałam się na laserowy lifting. Czekam aż gabinety potwierają i się w końcu zapiszę w swoim mieście, a póki co czekam.