Bunia9876 0 Napisano Kwiecień 26, 2020 Witam, dzień po zakończeniu okresu kochałam się z chłopakiem, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, po stosunku zauważyliśmy białą wydzielinę przypominająca spermę na końcu prezerwatywy, przy pierścieniu, prezerwatywa nie pękła. W pochwie również miałam coś białego. Czy sperma mogła wydostać się spod prezerwatywy? Czy istnieje ryzyko zajścia w ciążę? Czy przy takiej sytuacji warto pomyśleć o tabletce dzień po? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quasiniemodo 25 Napisano Kwiecień 28, 2020 Witam, dzień po zakończeniu okresu kochałam się z chłopakiem, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, po stosunku zauważyliśmy białą wydzielinę przypominająca spermę na końcu prezerwatywy, przy pierścieniu, prezerwatywa nie pękła. W pochwie również miałam coś białego. Czy sperma mogła wydostać się spod prezerwatywy? Czy istnieje ryzyko zajścia w ciążę? Czy przy takiej sytuacji warto pomyśleć o tabletce dzień po? wątpliwe. najpewniej śluz z dróg rodnych, może taki się zrobić nieco białawy, trochę jak ubijanie piany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach