czeskovinka 9 Napisano Kwiecień 26, 2020 Hello, może ktoś wie i zaspokoi moją ciekawość - była swego czasu na Pingerze taka dziewczyna - Eliza z Bochni, organizowała z mężem wypady offroadowe. Znalazłam ją ostatnio na insta i chyba się rozwiodla. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fash 3 Napisano Kwiecień 26, 2020 Tak, pamiętam ją! Wróciła do panieńskiego nazwiska i niestety również przypuszczam, że się rozwiodła. Ma zdjęcia z podróży też z nowym partnerem. Szkoda, bo pamiętam ich ślub kilka lat temu i wycieczki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilimau 209 Napisano Kwiecień 14, 2023 A jaki ma nick? Bo tez jej szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafej 1724 Napisano Kwiecień 14, 2023 37 minut temu, lilimau napisał: A jaki ma nick? Bo tez jej szukam. Jest na Instagramie, jako eliza_u….. (nazwisko) Nadal sporo podróżuje, ale już w mniej offroadowym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc__ 844 Napisano Kwiecień 14, 2023 Pamietam ze czytalam jej posty na pingerze nawet kupilam od niej ...enke i chyba srebrny lancuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwus_2021 16 Napisano Kwiecień 14, 2023 OMG ale się zmieniła! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swiniakzrusztu 37 Napisano Kwiecień 15, 2023 Bardzo się zmieniła. Usta i biust zrobione. Pamiętam ją jak pisała, że ma bądź pracuje w sklepie jubilerskim. Na insta pisała, że rozstała się z mężem. Kojarzy ktoś inne dziewczyny z pingera z czasów Elizy? Ma ktoś na nie namiary na insta ? Pamiętam taką dziewczynę co otworzyła sklep z kosmetykami naturalnymi. Chyba z okolic Krakowa. Później urodziła syna. Nie pamiętam jaki miała nick. Pamiętam też dziewczynę co mieszkała za granicą, urodziła dziecko ciemnoskóre, whyte miała pseudonim czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazylka 142 Napisano Kwiecień 16, 2023 22 godziny temu, swiniakzrusztu napisał: Bardzo się zmieniła. Usta i biust zrobione. Pamiętam ją jak pisała, że ma bądź pracuje w sklepie jubilerskim. Na insta pisała, że rozstała się z mężem. Kojarzy ktoś inne dziewczyny z pingera z czasów Elizy? Ma ktoś na nie namiary na insta ? Pamiętam taką dziewczynę co otworzyła sklep z kosmetykami naturalnymi. Chyba z okolic Krakowa. Później urodziła syna. Nie pamiętam jaki miała nick. Pamiętam też dziewczynę co mieszkała za granicą, urodziła dziecko ciemnoskóre, whyte miała pseudonim czy jakoś tak. Ten sklep jubilerski należał do rodziny jej męża. I rzeczywiście rozwiedli się kilka lat temu. On ma już dziecko z inną. Też trafiłam na konto Elizy ostatnio i nie mogłam uwierzyć jak się przerobiła. Wcześniej jej twarz miała jakiś swój charakter, że tak powiem, a teraz po zoperowaniu nosa wygląda po prostu jak kolejny klon z insta. Ale pewnie do tego dąży właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano Kwiecień 16, 2023 i chyba mieszka teraz w Krakowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swiniakzrusztu 37 Napisano Kwiecień 16, 2023 Zawsze fajnie pisała o kosmetykach, książkach, codzienności. Teraz chyba pracuje w jakiejś kancelarii albo czymś w tym rodzaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia17a 0 Napisano Kwiecień 20, 2023 Dziewczyny a ja szukam niejakiej Pauliny, studiowała anglistykę, miała chłopaka Kudłacza. Mieszkała chyba we Wrocławiu. Miała nick P jak Pani peee czy coś takiego. Potem zniknęła z pingera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soosber 21 Napisano Kwiecień 21, 2023 (edytowany) Ja z pingera poza Elizą czytałam też TheBertka, imponowała mi bo bardzo dużo schudła z dietą od Akopa i chodzeniem po bieżni pod górkę. Później wyjechała do Niemiec chyba, zmieniła nick na insta i nie umiem już jej znaleźć.. pamiętam że była bardzo motywującą i miała charakterystycznego wielkiego blond koka kojarzy ktoś? Edytowano Kwiecień 21, 2023 przez soosber Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach