Agnieszka123 0 Napisano Kwiecień 26, 2020 Hej kobietki, chciałabym się zaopatrzyć w dobry żel do higieny intymnej z Lactacydu, lecz nie wiem, który będzie najbardziej odpowiedni, oczywiście chodzi mi o pH. Nie za bardzo jest to podane przez producenta. Zastanawiam się nad wersją z 3,5 pH, lecz nie wiem czy to nie za mało. Wie może któraś z was jaki z tych żel ma odczyn między 4-4,5? Byłabym bardzo wdzięczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina911 69 Napisano Kwiecień 26, 2020 Ja od lat ten standardowy pomaranczowa nalepka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka123 0 Napisano Kwiecień 27, 2020 Obecnie przechodzę mieszaną infekcje intymną i nie mam pojęcia jaki właśnie żel zakupić :/ inny odczyn przy grzybicy i przy bakterii, więc co mam zrobić? Chciałabym troche załagodzić objawy pieczenia, bo ciągnie się już tak długo że nie mam już sił :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pimpuś Sadełko vol 2 26 Napisano Kwiecień 27, 2020 Obecnie przechodzę mieszaną infekcje intymną i nie mam pojęcia jaki właśnie żel zakupić inny odczyn przy grzybicy i przy bakterii, więc co mam zrobić? Chciałabym troche załagodzić objawy pieczenia, bo ciągnie się już tak długo że nie mam już sił To może ten Lactacyd Plus pH 3,5? On jest na podrażnienia. Ma też najprostszy skład z nich wszystkich, i chyba najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach