Martka 3 Napisano Kwiecień 29, 2020 Kochani czy noszenie koszuli jeansowej do spodni jeansowych to obciach czy fajna stylówka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romulus 2 Napisano Kwiecień 30, 2020 Dlaczego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilka8301 0 Napisano Maj 2, 2020 Stylówy z lat 90' znów powracają, więc śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Maj 5, 2020 a jakie buty do tego? sportowe? szpilki? czy może espadryle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa123 0 Napisano Maj 8, 2020 kombojki a tak serio to uwielbiam to połączenie jeansu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Grudzień 29, 2020 Moim zdaniem najlepsze jeansy są z Cross Jeansu z przyjemnością noszę np. jeansy Rose czy Judy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Styczeń 8, 2021 Dnia 29.04.2020 o 09:45, Martka napisał: Kochani czy noszenie koszuli jeansowej do spodni jeansowych to obciach czy fajna stylówka? Ja noszę często taki styl, jeansowe spodnie Judy, a do tego jakiś t-shirt i na to koszula jeansowa Cross Jeansu zapinana na guziki i jest git. Wszystko dobrze wygląda, a ja dobrze się czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Styczeń 9, 2021 ja czasami robię stylizację,że wszystko jest skórzane. No więc spodnie i koszula jeansowa czy kurtka to i tak nie aż tak dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Styczeń 11, 2021 Z jeansów najlepsza marka jaka utrzymuje poziom to na mój gust jest Cross Jeans, kiedyś HM miał dobre rzeczy, ale ostatnio stracili polot... i jak można się domyśleć to co kupiłam szybko wylądowało w koszu zniszczone (podarło się w szybkim tempie, a założone może 2 razy). W odzieży z CJ tego problemu nie ma, jest wytrzymała, a szczególnie dział jeansowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach