Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusiaaa

Skutery elektryczne - sklep we Wrocławiu

Polecane posty

Co myślicie o skuterach elektrycznych jako pojazd służący do codziennego dojazdu do pracy we Wrocławiu, mieście korków. Ostatnio naszła mnie taka idea żeby omijać korki z Wojnowa skuterem, jednak bardziej od spalinowych przekonują mnie innowacyjne, elektryczne. Szukam dobrego sklepu we Wrocławiu i okolicach. Chciałabym obejrzeć przed zakupem. Pozdrawiam.

Mam skuter elektryczny. Świetnie się sprawuje w mieście, tak jak pisałaś, omija korki i nie trzeba szukać miejsca parkingowego. Nie mam też prawa jazdy, do tych skuterów nie potrzeba, a jeżdżę już dwa lata prawie. Nie jestem z dolnego, ale gdzieś koło wrocławia jest sklep iamelectric, w którym kupowałam swój skuter i polecam.

w obecnej sytuacji klimatycznej pojazd elektryczny zamiast spalinowego jest super pomysłem. potrzeba, aby wszyscy tak myśleli. w wielu miastach europy już eliminuje się wysoko emisyjne samochody z centrów miast. skuter elektryczny o przyszłościowe rozwiązanie.

w obecnej sytuacji klimatycznej pojazd elektryczny zamiast spalinowego jest super pomysłem. potrzeba, aby wszyscy tak myśleli. w wielu miastach europy już eliminuje się wysoko emisyjne samochody z centrów miast. skuter elektryczny o przyszłościowe rozwiązanie.

Fakt. To mnie przekonuje jeszcze bardziej do elektrycznych, ale szczerze głównie zależy mi na jak najniższym koszcie jazdy i jak najrzadszych wizytach u mechanika. A ten sklep wyżej to co prawda mam daleko, ale nie ma nic bliżej w okolicy. Chyba się przejadę. Skutery mają bardzo ładne.

Polecam bardzo model X1, posiadam i jest po prostu świetny. Wysokie osiągi i wygląda epicko.

Wygląda fajnie, ale mnie bardziej przekonuje model Grace :) Rozmawiałam już z firmą i polecili mi go.