ArianBlanco 225 Napisano Maj 4, 2020 Temat o Redzkiej pani prezes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArianBlanco 225 Napisano Maj 4, 2020 Temat poleciał więc czas na nowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatka 26 Napisano Maj 4, 2020 Nowy film!!! Babka musi jechać do biura podpisać papiery (czyt. listę obecności Adama), bardzo się cieszy bo kocha prasowa w biurze i ma obok morze wiec zaszczyci nasze oczy nowymi układami tanecznymi na tik toku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatka 26 Napisano Maj 4, 2020 Babka mówi ze przeczytała jakaś ksiazke i liczy ze pomoże jej nie rozwinąć uczuciowo i widzi swoje bledy xD Ta książka sie chyba nazywa Kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka75 599 Napisano Maj 4, 2020 włączyłam filmik babki , jest dalej wk........a ,bizneswoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka75 599 Napisano Maj 4, 2020 sama nie chodzi krecica tylko pewnie z siostra bo ktoś ja nagrywa jak jedzie wózkiem nad morzem, po byku samodzielna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka75 599 Napisano Maj 4, 2020 pierniczy ze tak wygladają jej dni cały poza domem ,dla kogo te bajki Madziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka75 599 Napisano Maj 4, 2020 Tez zwrocilam na to uwage. To sa wlasnie te jej sprawy biznesowe w Gdyni. Bierze giermka do nagrywania, zarobiona wlascicielka biznesu. denerwuje mnie to ze kreuje sią na osobę zdrową ,ja osoba też z niepełnosprawnością to piszę , ja tego nie wypieram a jestem samodzielna mam dom i rodzinę ale jestem chora a krecica jest chora ale kreuje się na zdrową samodzielną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArianBlanco 225 Napisano Maj 4, 2020 Wy jej po prostu zazdrościcie. Ona ma wdzięk klasę , bo w niej jej seks co pali i niszczy tysiące już serc ten seks wyniszczył....i ma bogatego dupyngiela i własną firmę, prezesuje sobie to tu to tam, a to do starbunia pomknie a to do Łoszą podskoczy..trochę tu trochę tam jak pszczółka Maja...taka figlarna kociszka z niej trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatka 26 Napisano Maj 4, 2020 Wy jej po prostu zazdrościcie. Ona ma wdzięk klasę , bo w niej jej seks co pali i niszczy tysiące już serc ten seks wyniszczył....i ma bogatego dupyngiela i własną firmę, prezesuje sobie to tu to tam, a to do starbunia pomknie a to do Łoszą podskoczy..trochę tu trochę tam jak pszczółka Maja...taka figlarna kociszka z niej trochę. Jej firma to tylko kłamstwo po śledztwie na własna reke dowiedziałem sie ze Socjalna Siec życia i inne podobne firmy (np ta z biustonoszami Buczki) sa wlasnoscia Guziczek S.A Company. Guzik manipuluje Magunia żeby dorwać sie do światowej giełdy. To ze nie może wchodzić do mini saloniku to wszystko jego kłamstwa byle nie był podejrzany. To prawdopodobnie mój ostatni wpis na Kafe czuje ze Guzik z Wieśka, Ala i Aśka jadą mnie zamordować, oni tez sa w to zamieszani a Babka nie zdaje sobie sprawy, Guzik sypnie jej 500 plus do renty a ona zadowolona i nie zadaje pytań czemu tak szaleje w przedpokoju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArianBlanco 225 Napisano Maj 4, 2020 Jej firma to tylko kłamstwo po śledztwie na własna reke dowiedziałem sie ze Socjalna Siec życia i inne podobne firmy (np ta z biustonoszami Buczki) sa wlasnoscia Guziczek S.A Company. Guzik manipuluje Magunia żeby dorwać sie do światowej giełdy. To ze nie może wchodzić do mini saloniku to wszystko jego kłamstwa byle nie był podejrzany. To prawdopodobnie mój ostatni wpis na Kafe czuje ze Guzik z Wieśka, Ala i Aśka jadą mnie zamordować, oni tez sa w to zamieszani a Babka nie zdaje sobie sprawy, Guzik sypnie jej 500 plus do renty a ona zadowolona i nie zadaje pytań czemu tak szaleje w przedpokoju... ooo niee! Musimy Cie ratować! Wysyłam swoich najlepszych agentów! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drozdobrody 35 Napisano Maj 5, 2020 u babki na insta zapowiedź jutrzejszego "śmiesznego filmu" Z GOŚCIEM PŁCI MĘSKIEJ!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka75 599 Napisano Maj 5, 2020 u babki na insta zapowiedź jutrzejszego "śmiesznego filmu" Z GOŚCIEM PŁCI MĘSKIEJ!! ale będzie mieć babka wyświetleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArianBlanco 225 Napisano Maj 6, 2020 Kochani oglądajcie babke na stronie "Invidious.us " wtedy babka nie będzie miała kasy z wyświetleń. Tam są wszystkie filmy. Pojawiają się automatycznie jak na Yt. Ściskam Was wszystkich gorąco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka75 599 Napisano Maj 6, 2020 jakaś wymiana komentarzy była nie po myśli babki ,i cyk babka usuneła naście komentarzy ,uczcie się tak się załatwia sprawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WielkieBu 3 Napisano Maj 8, 2020 sama nie chodzi krecica tylko pewnie z siostra bo ktoś ja nagrywa jak jedzie wózkiem nad morzem, po byku samodzielna to nie jej maltretowana siostra ją nagrywa a ADAM, przyznał się w nowym filmie, gdzie spijają sobie z dziubków, popijają brzoskwiniową pepsi a potem szybkie spalanko kalorii, bo trzeba bencem potrząść z tych super śmiesznych żarcików 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArianBlanco 225 Napisano Maj 9, 2020 Babka pewnie zgrzyta pieńkami zębów bo liczba łapek w dół bije na głowe te w góre. hhahah 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onion.hunter 15 Napisano Maj 13, 2020 Dnia 9.05.2020 o 15:26, ArianBlanco napisał: Babka pewnie zgrzyta pieńkami zębów bo liczba łapek w dół bije na głowe te w góre. hhahah Dobrze jej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArianBlanco 225 Napisano Maj 14, 2020 Myślicie że tym tajemniczym amantem jest Adam? Razem na spacerki nad morze...nagrywa ją jak snuje się po mieście...czyżby płomienny romans z szefową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka75 599 Napisano Maj 14, 2020 1 godzinę temu, ArianBlanco napisał: Myślicie że tym tajemniczym amantem jest Adam? Razem na spacerki nad morze...nagrywa ją jak snuje się po mieście...czyżby płomienny romans z szefową? Pewnie babka o tym marzy ale gdzie Adam by krecicę chciał blee on nie bejtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatka 26 Napisano Maj 14, 2020 23 godziny temu, onion.hunter napisał: Dobrze jej tak Babka chociaz ma jakies łapki bo twoja siostra juz pewnie nie moze nawet reki podniesc zeby sprawdzic statystki, kopiec kreta i ulepek juz zaliczony na dzis u Spaslickich Onion? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onion.hunter 15 Napisano Maj 16, 2020 Dnia 15.05.2020 o 01:15, małpiatka napisał: Babka chociaz ma jakies łapki bo twoja siostra juz pewnie nie moze nawet reki podniesc zeby sprawdzic statystki, kopiec kreta i ulepek juz zaliczony na dzis u Spaslickich Onion? Tak, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArianBlanco 225 Napisano Maj 17, 2020 Dnia 15.05.2020 o 01:15, małpiatka napisał: Babka chociaz ma jakies łapki bo twoja siostra juz pewnie nie moze nawet reki podniesc zeby sprawdzic statystki, kopiec kreta i ulepek juz zaliczony na dzis u Spaslickich Onion? A co onionek do Spaślickiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onion.hunter 15 Napisano Maj 17, 2020 10 godzin temu, sasiadka_zenobia napisał: Pomogles siostrze w myciu i skorzystaniu z wc? Twój stary to zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakMamBycSzczera 751 Napisano Lipiec 31, 2021 Gdzie temat o Otra vida, szimiring połder? Jeat jakiś nowy jeśli ten poleciał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krolowayoutuby 130 Napisano Lipiec 31, 2021 1 minutę temu, JakMamBycSzczera napisał: Gdzie temat o Otra vida, szimiring połder? Jeat jakiś nowy jeśli ten poleciał? Szukaj o pilnowaniu dziadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach