Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Franka200

Ból jajników a ciąża

Polecane posty

Witam, mam 20 lat. 25 kwietnia kochałam się ze swoim chłopakiem, użyliśmy prezerwatywy. Nie zauważyliśmy żeby pękła czy się zsunęła więc chyba wszystko było z nią w porządku jednak po jej założeniu w środku zostały pęcherzyki powietrza (jeśli to ma jakiś wpływ) 1 maja sądząc po moich objawach nastąpiła owulacja, czułam wtedy ból jajnika i miałam specyficzny śluz. Następnego dnia nastąpiła u mnie "faza sucha". Około 5 dni po owulacji zaczęły delikatnie kłuć mnie jajniki, raz jeden raz drugi. Jest to naprawdę ledwo wyczuwalne ale jednak kłucie, czasami czuję je aż na nodze. Trwa to już 3 dni. Dodatkowo pojawił mętny śluz, jednak jest go bardzo mało. Wydaje mi się że jest typowy dla mnie w tym czasie przed @. Jestem około 10 dni przed okresem. Naczytałam się że to objaw typowo wczesnej ciąży i to mnie przeraża, nie jestem jeszcze na nią gotowa. Czy miałyście podobnie? Bardzo się stresuję że to faktycznie okaże się ciąża.

Ja mam tak zawsze przed spodziewaną @. Nie czytaj nic w internecie bo tylko niepotrzebnie się nakręcasz. Wydaje mi się, że za szybko na jakiekolwiek objawy wczesnej ciąży. Jeśli nie dostaniesz okresu w terminie zrób po prostu test. Teraz jest za wcześnie by cokolwiek stwierdzić.