Joko1235 0 Napisano Maj 12, 2020 Mam pytanie może któraś wie. Czy lek enarenal Każda tabletka 5 mg zawiera 5 mg enalaprylu maleinianu (Enalaprili maleas) może eslabić tabletki Vines? Na internecie nic o tym nie pisze a zaczęłam się zastanawiać. To są tabletki które stosuje na nadciśnienie tętnicze i niby piszą że leki na nadciśnienie osłabiają antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joko1235 0 Napisano Maj 13, 2020 4 godziny temu, stalowa napisał: Czy konsultowałaś to z lekarzem, czy ten który wypisał Ci lek na ciśnienie wie że stosujesz hormonalną antykoncepcję? Mi kiedyś lekarz mówił że hormonalną antykoncepcje mogą stosować wyłącznie zdrowe kobiety a nadciśnienie to jest raczej poważna choroba No właśnie myślałam że wie bo wypełniłam kartę na początku i wpisywałam chorobe. Ale potem zaczęłam czytać w internecie że nie wolno przy nadciśnieniu. Co prawda mam małe nadciśnienie ale jednak... Wykorzystam swą opakowania które mam i poproszę o zmianę na mini pill to chyba będzie najróżniejsza decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joko1235 0 Napisano Maj 14, 2020 9 godzin temu, stalowa napisał: działanie jako drugorzędne A co oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach