Pablos B 0 Napisano Maj 14, 2020 Hejkaa, mam waŻne pytanie! Dziś rano byłem z koleżankom na wycieczce na wyspie sobieszewskiej, wracając natrafiłem na dośc durzy okaz czegoś co wyglądem przypominało bursztyn. Podniosłem go ale stwierdziłme że jest chyba za leciutki. Gdy szedłem dalerj zauważyłem mamę z dzieckiem które siusiało i pomyślałem że może być to tylko zastygły mocz skoro jest taki lekki. Czy jest możliwe że na tym wietrze mocz mógł tak szybko zmienić stan skupienia i zamienić się w bursztyn? Mam bardzo małe kieszonkowe i chciałbym dowiedzieć się czy jest to gursztyn i ile on by był warty, czy można byłoby go sprzedac dajmy na to na olx-ksie za durze pieniądze. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi proszę proszę odpowiedzieć mi na to pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eule 6 Napisano Maj 16, 2020 Po pierwsze idż jeszcze raz do szkoły 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Listopad 17, 2020 Ręce mi czasem opadają jak czytam tematy na kafe Ale czasem można się pośmiać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Listopad 18, 2020 Dnia 14.05.2020 o 23:01, Pablos B napisał: Hejkaa, mam waŻne pytanie! Dziś rano byłem z koleżankom na wycieczce na wyspie sobieszewskiej, wracając natrafiłem na dośc durzy okaz czegoś co wyglądem przypominało bursztyn. Podniosłem go ale stwierdziłme że jest chyba za leciutki. Gdy szedłem dalerj zauważyłem mamę z dzieckiem które siusiało i pomyślałem że może być to tylko zastygły mocz skoro jest taki lekki. Czy jest możliwe że na tym wietrze mocz mógł tak szybko zmienić stan skupienia i zamienić się w bursztyn? Mam bardzo małe kieszonkowe i chciałbym dowiedzieć się czy jest to gursztyn i ile on by był warty, czy można byłoby go sprzedac dajmy na to na olx-ksie za durze pieniądze. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi proszę proszę odpowiedzieć mi na to pytanie. na 100% to jest oszlifowany kawałek szkła butelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach