Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viceklita

add częstotliwości 5 Gz nadawania i odbioru

Polecane posty

kto był w wojsku i miał do czynienia z Radioliniami  naziemnymi  pracującymi na częstotliwości 4,43 GHz to wie jak było ,

wysoki maszt był do zbudowania na WOZIE wojskowym i trzeba było POSTAWIĆ KRATOWNICĘ błyskawicznie na wysokość ok. 30-40 metrów wysokości ,

w czasie służby zasadniczej w Wojsku , wiele osób, wielu żołnierzy trenowało ten manewr aby w krótkim czasie ustawić KRATOWNICE 

na wysokość ok. 40 metrów , na samej górze montowano TALERZ NADAWCZY a pod spodem był TALERZ ODBIORCZY i oczywiście dekodery nadawania oraz odbioru sygnału ,

RADIOLINIA 404 prod. RADZIECKIEJ produkowana wiele lat temu była wykorzystywana do łączności w terenie przy częstotliwości 4,43 GHz ,

owszem , wiele osób przy pracy tych urządzeń się skarżyło , że ta częstotliwość 'usypia' , inni opowiadali , że przybyli do pracy z ogromnym przeziębieniem i katarem, 

z nosa się lało , po sześciu godzinach pracy przy nadajniku NIKT nie wspominał o katarze lub przeziębieniu , wysokie częstotliwości pracy nadajnika działają zdrowotnie na 'katar' i przeziębienia ,

(sprawdzone i przetestowane) wiele osób to potwierdza , że PRĄD częstotliwości W.CZ  , czyli wysokiej częstotliwości działa na Nas jak 'lekarstwo' w przypadku przeziębienia ,

pracowałem przy bardzo wysokich częstotliwościach W. CZ , czyli wysokich częstotliwości i NIE zauważyłem żadnych zmian w moim organiźmie oprócz senności przy pracy urządzeń nadawczych lub odbiorczych przy tych częstotliwościach ,

ataku na 5 Ghz zupełnie nie rozumiem i ataku na nadajniki 5 Ghz w Polsce ,

namawiam aby napisać skargę do prof. Szumowskiego ministra zdrowia  z adnotacją :  Panie Ministrze , czuję się fatalnie od momentu, gdy w Naszej Gminie wybudowano MASZT na polu z ogromnymi talerzami i uruchomiono , proszę o skierowanie do szpitala na badania medyczne ,

proszę o błyskawiczną reakcję na moją prośbę , od momentu pracy tego NADAJNIKA to kury nie chcą znosić jajek ,

proszę o szybką odpowiedź pana Ministra , czy ta ANTENA na moim polu wpływa na kury w moim kurniku ?