olejannkaa 0 Napisano Maj 19, 2020 Mam ciągle spierzchnięte usta? Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gretta_ Napisano Maj 20, 2020 18 godzin temu, olejannkaa napisał: Mam ciągle spierzchnięte usta? Co robić? Pomadka Oeparol dosyć dobrze się sprawdza, Jest z witaminami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaar 0 Napisano Maj 21, 2020 A próbowałaś jakichś pomadek, olejków, ser do ust? Jeśli to ci nie pomaga to powinnaś spróbować nawilżyć organizm od wewnątrz. Pij około 2 litrów wody dziennie, dobrze nawilżaj organizm, dodatkowo warto brać jakieś oleje, ja np. biorę oeparol, one są z olejem z wiesiołka i po kilku miesiąach widzę pozytywne efety, nie mam suchych skórek koło ust np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano 16 Styczeń Seria kosmetyków Atopicin do suchej skóry. Nie ma nic lepszego, kilka lat jesień-wiosna bujałam się z problemem, usta wyglądały okropnie i piekły potwornie. Odkad używam zero problemu, jak na przykład się skończy i nie zamówię na czas, a robią się już spierzchnięte, to dosłownie 3 użycia i usta wyglądają przepięknie. https://verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/ Dodam jednak, że są obecnie do zamówienia jedynie w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach