Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada Adrianna

Zła kobieta epizod 1

Polecane posty

Wielu z was wydawać się to może niepojęte, że na tym świecie istnieją kobiety zepsute, wyuzdane, lubieżne… kochające erotykę, seks… i równocześnie uzależnione od tego… Kobiety, które potrafią pięć razy dziennie doprowadzać swe ciało do orgazmu… zaspokajać się rozmaitymi gadżecikami … dziecięcymi zabawkami … czy ogórkiem, który później skroją do kanapek … dla męża, domowników czy gości … Które podnieca brak bielizny … i korzystają z każdej drobnej okazji aby pomasować pipke nawet przy myciu podłogi czy wstawianiu talerzy do zmywarki… albo wracające samochodem z pracy, zatrzymują się gdzieś po drodze próbując nadziać na rączkę od biegów…

Pamiętam jak podglądał mnie gdy byliśmy sami w domu … w samych majtkach klęcząc przy wannie myłam włosy … potem widok jego wybrzuszenia w slipkach … więc zaczęłam myć włosy bez majtek … brak mojego sprzeciwu, gdy wchodził do łazienki, siadał na sedesie i gapił się mój tyłek … później zaczął się masturbować

13 minut temu, Bolek napisał:

I takie kobiety są wspaniałe, cholernie sexy, pożądane pod warunkiem że są same lub mają odpowiedniego partnera którego to kręci i to akceptuje (cuckold, swing) Najgorzej jeśli taka kobieta wymyśli sobie że mąż i dzieci wszystko zmienią a potem zdradza faceta na potęgę

Przecież to facet napisał.

1 minutę temu, Bolek napisał:

Nawet jeśli pisał to facet to takie kobiety istnieją, każda kobieta ma w sobie dzifffke, która w odpowiednich okolicznościach z niej wychodzi.

Tylko z jej/jego wypowiedzi wynika, jakby to była scenka z synem ... obrzydlistwo

3 minuty temu, Bolek napisał:

Nawet jeśli pisał to facet to takie kobiety istnieją, każda kobieta ma w sobie dzifffke, która w odpowiednich okolicznościach z niej wychodzi.

Ok. Tylko czy chwaliła by się publicznie?

2 minuty temu, igneo.draco napisał:

Tylko z jej/jego wypowiedzi wynika, jakby to była scenka z synem ... obrzydlistwo

Co tobą kierowało że tak pomyślałaś?😃

Zwykła historyjka mająca działać.

Zadziałała😃