monim17 0 Napisano Styczeń 15, 2021 Witam można prosić numer telefonu by kupić meridie15 orginalną ze sprawdzonego źródła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monim17 0 Napisano Styczeń 15, 2021 Winko można prosić namiary? Chce kupić meridie15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinoraz 0 Napisano Styczeń 17, 2021 Jeśli ktoś szuka sprawdzonych tabletek na odchudzanie to warto zajrzeć tutaj: schudnijmyteraz.wordpress.com znalazłam tam na stronie świetne tabletki, pomogły mi schudnąć 15 kg bez efektu jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Styczeń 19, 2021 Mam namiar ma sprawdznego sprzedawce sibutraminy.Dziala jak stary adipex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaP_ 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Dnia 6.01.2021 o 22:39, iwona870 napisał: Znajomy ma te tabletki Czy mogę prosić namiar na Priv ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monim17 0 Napisano Styczeń 27, 2021 monikam-76@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Harley 0 Napisano Styczeń 27, 2021 Proszę też o sprawdzone źródło. Dziewczyna któraś kupiła gdzieś nie dawno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ella1 0 Napisano Marzec 8, 2021 Czy wiecie jaki smak i kolor ma orginalna Merida? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusia919191 0 Napisano Marzec 12, 2021 Ma ktos namiar na oryginalna meridie15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Marzec 12, 2021 6 godzin temu, martusia919191 napisał: Ma ktos namiar na oryginalna meridie15? Napisz do mnie na priv dam Ci namiar, na dziewczynę co pomogla wielu osobom z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Marzec 12, 2021 Dnia 19.01.2021 o 10:26, winko napisał: Mam namiar ma sprawdznego sprzedawce sibutraminy.Dziala jak stary adipex Sibutramina to Meridia Adipex to phentermina. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 16, 2021 Dnia 12.03.2021 o 17:25, Ksenia napisał: Sibutramina to Meridia Adipex to phentermina. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Napisalam jak dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elbo 0 Napisano Marzec 28, 2021 Dnia 3.06.2020 o 06:14, PatriciaB napisał: Na pudełku jest napisane, że jest z USA, ale jeżeli nawet nie jest to Meridia to składem pasuje i działa tak jak o tym marzyłam Lekarz przepisał mi Seronil Czy mogę prosić cie o kontakt na priv ? Mam pytanie wlasnie o te z USA. Eluska05031991@interia.pl odezwij się proszę to bardzo ważne dla mnie;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alinkooooo 0 Napisano Marzec 29, 2021 dobre i sprawdzone tabletki na odchudzanie można znaleść tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 1, 2021 Dnia 12.03.2021 o 17:25, Ksenia napisał: Sibutramina to Meridia Adipex to phentermina. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. przestan z ta chamska reklama i pisanem ludziom po privach i mailach sama jestes sprzedawca Dnia 29.03.2021 o 18:35, Alinkooooo napisał: dobre i sprawdzone tabletki na odchudzanie można znaleść tutaj: dietalux.wordpress.com a tu mamy kolejnego sprzedawce lub typa od reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oszuści/oszusci1234567890 0 Napisano Maj 14, 2021 Do osób które stosowały meridie,czy smakowaliście proszek,który znajduje się w kapsułce?jaki ma smak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mebopol 1 Napisano Maj 16, 2021 Cześć Jeśli ktoś z was szuka tych tabletek na odchudzanie to zapraszam zajrzeć tutaj: dietalux.wordpress.com dzięki tabletką z tej strony schudłam prawie 20 kg i to bez efektu jojo, warto sprawdzić, bo ciekawa alternatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolly 0 Napisano Lipiec 20, 2021 Hej. Czy na kogoś z Was Meridia nie zadziałała? Czy są przypadki, że apetyt nie maleje, a wręcz wzrasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lejigag 0 Napisano Lipiec 23, 2021 Jeśli ktoś potrzebuje specjalne tabletki na odchudzanie to warto zajrzeć tutaj: dietalux.wordpress.com mi one pomogły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandyrivers 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Dnia 19.01.2021 o 10:26, winko napisał: Mam namiar ma sprawdznego sprzedawce sibutraminy.Dziala jak stary adipex Można prosić o namiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lustereczko111 0 Napisano Wrzesień 22, 2021 powiem jedno, jesteś skrajnie nieodpowiedzialna chwaląc się tu na forum, że jesz koks i że chudniesz. gwarantuje ci, że nie masz oryginalu, jesz codziennie niewiadomego pochodzenia narkotyki i jeszcze namawiasz do jedzenia innych. to, że napisałaś, że nie namawiasz itp. twoje spektakularne opisy spadku wagi zadziałały na pewno jak zachęta dla osób, które nie potrafią schudnąć. nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby myśleć, że ktoś ze usa przemyca oryginalne tabletki do pl. po pierwsze musiałby mieć i tak recepty (na kikaset tysięcy sztuk?), a po drugie jak takie ilości miały by ominąć kontrolę celną? twoje oryginały miesza ktoś w piwnicy ze składników, które akurat ma pod ręką. żeby zapakować taką tabletkę z syfem w środku w blister wystarczy najprostsza maszynka do zgrzewania blistrów, potem kartoniki i wio do naiwniaków. z taką lekkością opisujesz co się z tobą dzieje, chyba zapominasz, ze żyjesz w realnym świecie. tutaj nie zrobisz restartu. to co zniszczysz, już nie wróci. jak wyzioniesz ducha, to nikt nie wybudzi cię czarodziejskim naparem. ale przecież, ty wierzysz, że umierają inni, ciebie to ominie. w sumie, jak trafi na ciebie, to i tak przejmować się nie będziesz, bo już ciebie nie będzie. zostawisz za to rodzinę, która będzie żyć do końca w poczuciu winy, że nie zauważyła, że koks bierzesz. ale mam nadzieję, że szybciej zostaniesz złapana przez policję, poniesiesz konsekwencje, które wybiją cie narkotyki z głowy i propagowanie ich zażywania w sieci. tak dla otrzeźwienia: art. 55 ust. 1 ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii, kto, wbrew przepisom ustawy, dokonuje przywozu, wywozu, wewnątrzwspólnotowego nabycia, wewnątrzwspólnotowej dostawy lub przewozi przez terytorium Rzeczypospolitej Polskiej lub terytorium innego państwa środki odurzające, substancje psychotropowe lub słomę makową, podlega grzywnie i karze pozbawienia wolności do lat pięciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 7, 2021 Witam, zapraszam do kontaktu mailowego. Przedstawię swoją ofertę m.in. Adipex, Meridia, Sibutramine .zapewniam ,że będziesz zadowolona gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 6.01.2021 o 20:54, eSKa77 napisał: Masz jakieś sprawdzone źródło do polecenia?? Zapraszam gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 22.08.2021 o 07:29, sandyrivers napisał: Można prosić o namiary? Zapraszam gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 15.01.2021 o 13:45, monim17 napisał: Witam można prosić numer telefonu by kupić meridie15 orginalną ze sprawdzonego źródła Zapraszam gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 12.03.2021 o 16:24, Ksenia napisał: Napisz do mnie na priv dam Ci namiar, na dziewczynę co pomogla wielu osobom z forum. Zapraszam gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 6.01.2021 o 20:54, eSKa77 napisał: Hej wszystkim. Pytanko...Zamawial ktoś u kilo.reduction@gmail.com??? Szukasz pewnego sprzedawcy, zapraszam do kontaktu gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 15.01.2021 o 17:24, monim17 napisał: Winko można prosić namiary? Chce kupić meridie15 Hej, zapraszam do kontaktu gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 12.03.2021 o 09:36, martusia919191 napisał: Ma ktos namiar na oryginalna meridie15? Zapraszam do kontaktu gubimykilogramy@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach