Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga612

Czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Polecane posty

Wczoraj postanowiłam zrobić mojemu chlopakowi loda. Nie wiem czy doszedł, mówi mi że tak ale spermy nie widziałam. Po skończeniu wstałam i chcialam poprawić podpaske bo mi się zawinęła więc włożyłam rękę (tą którą go trzymalam) w majtki i zaczelam poprawiać, jednak przez przypadek włożyłam sobie palca wtedy do pochwy. Nje widziałam spermy na ręce, ale czy jest możliwość zajścia od tego w ciążę? Czy pomimo iz nie bylo widać spermy na ręce to mogly byc tam jakies plemniki? Trochę się boje bo nie jestem gotowa na dziecko. Proszę o sensowne odpowiedzi. 

Ps. Nke włożyłam go calego do pochwy bo jestem dziewicą wiec gleboko ho nie wlozylam

Chyba nie wiesz zbyt wiele o seksie, zapłodnieniu itd. Zanim zaczniesz współżyć to kup monitor płodności Afrodyta Smart - na nim robisz badanie ze śliny i póżniej nakładasz na aparat smartfona tę Afrodytę. Musisz mieć zainstalowaną aplikację (jest darmowa) no i wtedy masz wynik - czy masz dni płodne, kiedy owulacja i tworzy się wykres. Ale zanim to wszystko to poczytaj o płodności ogólnie, bo widzę, że wiedza znikoma.

Dnia 27.05.2020 o 13:16, Kinga612 napisał:

Wczoraj postanowiłam zrobić mojemu chlopakowi loda. Nie wiem czy doszedł, mówi mi że tak ale spermy nie widziałam. Po skończeniu wstałam i chcialam poprawić podpaske bo mi się zawinęła więc włożyłam rękę (tą którą go trzymalam) w majtki i zaczelam poprawiać, jednak przez przypadek włożyłam sobie palca wtedy do pochwy. Nje widziałam spermy na ręce, ale czy jest możliwość zajścia od tego w ciążę? Czy pomimo iz nie bylo widać spermy na ręce to mogly byc tam jakies plemniki? Trochę się boje bo nie jestem gotowa na dziecko. Proszę o sensowne odpowiedzi. 

Ps. Nke włożyłam go calego do pochwy bo jestem dziewicą wiec gleboko ho nie wlozylam

i ktoś mi powie, że w szkołach nie powinno być edukacji seksualnej.

Jak mozna przypadkiem wsadzic sobie palec do pochwy...

Nie jestes w ciazy. Plemniki to nie ninja.