Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlena1995

Krem powiększający piersi, wasze opinie ovashape czy działa

Polecane posty

Witajcie kobitki. Jako iż jestem już niecałe 2 miesiące po ciąży, lekarz ostatnio zalecił mi niby serum/krem czy coś w podobie bardziej nazwałabym to balsamem ovashape.

"Podobno" ma powiększyć biust i go ujędrnic rzekomo ma tam jakieś właściwości które przenikają. No dobra srututu, jakos nie wierzyłam ale skoro lekarz mówi no to cyk i zamówione.

Dodatkowo jakiś rabat był 58 procent także za pół ceny udało się go dorwać. Z początku sceptycznie jakoś nie chciało mi się wierzyć że wogole to coś da ale ale ale... Ja jakoś nie widzę ale mój partner po gdzieś 6 dniach może tygodniu mówi mi że mam jakieś Gładkie te piersi bez zmarszczeń itp i zrobiły się bardziej nwm sztywne jędrne jak to nazwać. Mówię do niego ze mu się Zdaje. No i tak po kolejnym tygodniu, stosowałam dzień w dzień nawet więcej niż zalecana dawka, tak spojrzałam na siebie i lekkie zdziwienie bo już ja sama zauważyłam że coś się zmienia. Skóra gładka jak pupcia mojego serduszka  Ktore urodziłam niedawno. Jakos tak jędrne bardziej. Postaram się jeszcze domówić opakwowanie i zobaczymy co z tego będzie po dłuższym okresie l. Teraz moje pytania. Do Was.

Czy któraś z Was po ciąży stosowała ten krem? Czy widać u was efekty? Chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat. Jeśli chcecie podajcie jakiś kontakt do siebie, pokaże wam prywatnie co się zmieniło i powiecie mi czy to tylko wrażenie czy rzeczywisty efekt. Choć jeśli mój partner już widzi to muszę mu zaufać haha.

Gdyby ktoś był ciekawy i chciał przetestować (i mi powiedzieć czy na nim działa) to z rabatem macie za połowę ceny w tej aptece online. Www.ovashapepolska.pl