jillie 0 Napisano Czerwiec 1, 2020 Hej. Szukam jakis informacji o opisywanym w temacie kremie na cienie pod oczami. Jak oceniacie jego sklad, czy ma szanse zadzialac u kobiety przed trzydziestką? Bo widze ze nie ma żadnych silikonow i powinien miec dobre wchlanianie, ale co do reszty wolalabym zasiegnac jezyka u samych uzytkowniczek. Z gory dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczarka 0 Napisano Czerwiec 25, 2020 Jak jest naturalny (a widze, ze jest) i ma dobry sklad (a widze, ze ma) to na spokojnie nadaje sie dla kobiety przed trzydziestką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonoma 0 Napisano Październik 7, 2020 Jestem przed trzydziestką i u mnie wypadl super w testach, mozesz sprobowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliette9797 0 Napisano Lipiec 23, 2021 o, ja go mam! i też jestem przed 30 ;) ja go bardzo lubię, świetnie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach