Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madelineee

Szkoda ze tyłu przystojnych mężczyzna okazało się być gejami

Polecane posty

George Michael, Matt Bomer, Ricky Martin, Wentworth Miller i wielu wielu innych. Jeśli chodzi o wygląd to geje > lesbijki w showboznesie 

5 godzin temu, Madelineee napisał:

George Michael, Matt Bomer, Ricky Martin, Wentworth Miller i wielu wielu innych. Jeśli chodzi o wygląd to geje > lesbijki w showboznesie 

Nie wiem kim jest Matt Bomer, ale pozostali to artyści. Wśród nich zawsze jest wyższy odsetek pe.dał.ów, niż w pozostałych grupach zawodowych.

Gejów jest w ogóle więcej niż lesbijek, bo to 10% populacji męskiej, podczas gdy wśród kobiet homo to 2%. To masz mniejszy wybór atrakcyjnych.

11 godzin temu, Onkosfera napisał:

Nie wiem kim jest Matt Bomer, ale pozostali to artyści. Wśród nich zawsze jest wyższy odsetek pe.dał.ów, niż w pozostałych grupach zawodowych.

Gejów jest w ogóle więcej niż lesbijek, bo to 10% populacji męskiej, podczas gdy wśród kobiet homo to 2%. To masz mniejszy wybór atrakcyjnych.

Omg aż taka rozbieżność? 

59 minut temu, Madelineee napisał:

Omg aż taka rozbieżność? 

Kiedyś czytałam, że męskie zarodki się, kiedy wytwarzają swoje igreki (tak kolokwialnie rzecz ujmując - bo na początku wszyscy jesteśmy XX), to się mutuja i czasem im się pier.doli. Stąd wiecej odchyleń od normy wśród mężczyzn niż wśród kobiet (np geniusze i de.bile). Może z seksualnością też tak jest.