Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabel1985

Odchudzanie

Polecane posty

Hej, potrzebujesz wsparcia? Możesz to traktować jako pamiętnik i pisać tu wszystko odnośnie swojego odchudzania 🙂 

za mną długa droga i jeszcze jakieś minimum 10 kg przede mną do zrzucenia 🙂 

U mnie też do zrzucenia dużo ponad 20 kg. 

Jakaś aktywność fizyczna, do tej diety?

Powodzenia 🙂

Hej

z mojego doświadczenia (-35kg) mogę Ci powiedzieć, że kryzysy są potrzebne😁. Odchudzanie zaczęłam w październiku 2019 szło super w pierwszy miesiąc zrzuciłam chyba z 6kg. Poźniej waga stanęła. Trzymałam dietę a tu dalej jak stoi tak stała. Nie poddałam się, ale stwierdziłam że w święta mogę sobie pozwolić na więcej, oczywiście w ramach rozsądku:classic_biggrin:. I tak stał się cud bożonarodzeniowy po świętach waga zaczęła galopem spadać. Po sobie mogę stwierdzić, że czasami drobne odstępstwa od diety są wskazane. Osobiście robię sobie raz w miesiącu odstępstwa od diety. Pozdrawiam i trzymam kciuki😀

Kiedyś bawiłam się w diety cud. Ale gdy nabawiłam się problemów z jelitami. Poszła do dietetyka i dopiero on zmienił moje nastawienie. Za co teraz mogę bardzo podziękować. Zaufajcie mi i nie ciągnijcie tych głodówek bo to bez sensu. Po odstawieniu zaczyna się efekt jojo i po straconych 5kg zyskujemy 7kg nowych 

Ja bardzo polecam profil na FB Zuzanna Dąbkowska dietetyka  lub na stronie zuzannadabkowska.pl

Super dziewczyna, która indywidualnie podchodzi do każdej osoby. Nie zwykle kopiuj/wklej jak większość, a przede wszystkim dużo taniej. Mam problemy z jelitami i różne godziny pracy. Po konsultacji i ustaleniu planu. Zaczęłam działać, a po miesiącu już były widoczne efekty. Schudłam 4kg, o chorobie jelit zapomniałam bo wszystkie problemu ustały. Dieta jest smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu, uwzględnienia produkty które lubimy oraz małe co nieco żeby zachować zdrowy rozum . A co najważniejsze nie ma produktów typu amarantus czy inne wydziwiane. Wszystkie są dostępne w biedronce czy innym pospolitym markecie. Szczerze polecam.

Hejka, wszędzie gdzie mogę polecam oryginalne atestowane zioła Tybetańskie w postaci suszu ( nie tabletki !) bo dla mnie to super działanie, zero jo-jo i zero chemii. Jola