Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uległy23

Fantazja z fryzjerką

Polecane posty

Witam! Jestem 23 letnim facetem. Mam fantazję, w której zostałbym doprowadzony związany do fryzjera (najlepiej kaftan bezpieczeństwa), a następnie przywiązany do fotela, gdzie fryzjerka by mnie strzygła (super byłoby pod jakąś lateksową peleryną), a na koniec zdominowała. Wiem, że jest to niemal niemożliwe do spełnienia, ale chciałbym dokonać tego chociaż po części. Jest może gdzieś w Polsce salon gdzie przywiązaliby mnie do fotela, lub chociaż jakaś chętna fryzjerka?

Miałem z jedną ...była młoda, miała bardzo ładną twarz i była bardzo plussize, znacznie większa bbw,  niż te, które mi się podobały...Ale fajnie dotykała włosów i układalem sobie w głowie fantazję jak zrobić to z nią przy jej bbw? Czy jest wydepilowaną, jak lizałoby się ją, jak robi loda, jak wejść w jej wielką, ogromną pupę, jak wyglądałby Hiszpan....? Fantazje te zajęły mi cały czas jej strzyżenia i wyszedłem z zakładu nieco oszołomiony i niespełniony. W domu powtórzyłem w głowie te fantazje bawiąc się członkiem i strzelając mleczkiem do umywalki.