Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amina12

Czy jedząc w ten sposób schudnę?

Polecane posty

Mam 14 lat. 160 cm wzrostu i ważę 50 kg a chciałbym ważyć z 45 kg. Dzisiaj zjadłam rano o 9 3 kromki z szynką serem i pomidor potem o 14 jabłko i o 16 talerz zupy i 2 kromi chleba z masłem. Ile schudnę jeśli będę jadła w taki sposób przez miesiąc. 

Dnia 10.06.2020 o 16:25, Amina12 napisał:

Ile schudnę jeśli będę jadła w taki sposób przez miesiąc. 

Nie mam pojęcia ale jeśli wyeliminujesz pieczywo i ziemniaki, zmniejszając jednocześnie wielkość posiłków o 30% to po kilku miesiącach schudniesz do wymarzonych 45kg.

Ludzie zacznijcie myśleć. Nie ma diety cud. Że raz schudniesz 5kg w tydzień i ci tak zostanie, bo po miesiącu jak przestaniesz trzymać się tej głodówki to wróci że zdwojoną siłą. Zacznijcie zmieniać nawyki żywieniowe i robić "formę na lata nie na lato". Moje myślenie zmienił dietetyk i jestem za to bardzo wdzięczna.

Ja bardzo polecam profil na FB Zuzanna Dąbkowska dietetyka  lub na stronie zuzannadabkowska.pl

Super dziewczyna, która indywidualnie podchodzi do każdej osoby. Nie zwykle kopiuj/wklej jak większość, a przede wszystkim dużo taniej. Mam problemy z jelitami i różne godziny pracy. Po konsultacji i ustaleniu planu. Zaczęłam działać, a po miesiącu już były widoczne efekty. Schudłam 4kg, o chorobie jelit zapomniałam bo wszystkie problemu ustały. Dieta jest smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu, uwzględnienia produkty które lubimy oraz małe co nieco żeby zachować zdrowy rozum . A co najważniejsze nie ma produktów typu amarantus czy inne wydziwiane. Wszystkie są dostępne w biedronce czy innym pospolitym markecie. Szczerze polecam.