Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SandraDekiel

Praca

Polecane posty

Tworzymy społeczność BDSM-friendly w ramach noclegów na wyjazdach do pracy na inwentarycjacjach w Niemczech z Invent Ag. Zapraszamy!

1 godzinę temu, SandraDekiel napisał:

Tworzymy społeczność BDSM-friendly w ramach noclegów na wyjazdach do pracy na inwentarycjacjach w Niemczech z Invent Ag. Zapraszamy!

Taka przerwa niędzy szparagami a ogórkami?

Fajnie.

Jalaś odskocznia czasem jest potrzebna.

Tylko języka nie zapomnij jak wrócisz do kraju.

2 godziny temu, SandraDekiel napisał:

Możesz napisać więcej szczegółów?

1 godzinę temu, M o o n napisał:

Taka przerwa niędzy szparagami a ogórkami?

Fajnie.

Jalaś odskocznia czasem jest potrzebna.

Tylko języka nie zapomnij jak wrócisz do kraju.

Ja mam dla Ciebie "odskocznię". Kilka gwoździ i mniej desek, ale wystarczy, by zbudować dla Ciebie budę.

Jakie zapominanie języka? Z Twojego tekstu , wnioskuję że średnio sobie z nim radzisz.

3 godziny temu, SandraDekiel napisał:

Jaka społeczność ?  BDSM-friendly, jakoś mało mi tłumaczy a już  " inwentarycjacjach ". Coś bliżej , bo wydaję udawać że jestem tym zainteresowany.

4 godziny temu, Nowy w mieście napisał:

Jaka społeczność ?  BDSM-friendly, jakoś mało mi tłumaczy a już  " inwentarycjacjach ". Coś bliżej , bo wydaję udawać że jestem tym zainteresowany.

Nie umiesz rozumieć korporacyjnej nowo mowy ....Pani proponuje organizowanie seks zabaw w stylu bsdm dla pracowników sezonowych. Pytanie co zapewnia, ile za to bierze i czy organizuje divy czy tylko gadżety do bsdm. A może chce też kręcić niskobudżetowe filmy z tych zabaw i mieć dodatkowy dochód. Niech przedstawi ofertę....