Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniaK

Jakie mam wybrać imię dla córeczki?

Polecane posty

29 minut temu, moniaK napisał:

Hej chciałabym wam powiedzieć że już urodziłam małą Julkę, chciałam to wcześniej napisać ale oczywiście zapomniałam hasła 🙂 

czyli tak jak chciałaś. 😉 

1 godzinę temu, moniaK napisał:

Hej chciałabym wam powiedzieć że już urodziłam małą Julkę, chciałam to wcześniej napisać ale oczywiście zapomniałam hasła 🙂 

Julia piękne imię. Gratulacje!

8 godzin temu, Gość888 napisał:

Julia piękne imię. Gratulacje!

dziękuje! Nasza Julcia ma się dobrze a na drugie imię ma Renata bo maż chciał chociaż nie wiem czzy to tak pasuje 🙂 

;

:

Przed chwilą, moniaK napisał:

dziękuje! Nasza Julcia ma się dobrze a na drugie imię ma Renata bo maż chciał chociaż nie wiem czzy to tak pasuje 🙂 

;

:

gratuluję mamie Julci 🙂 Ja mam Antoninę  🙂 

5 minut temu, Marzycielka Monika napisał:

gratuluję mamie Julci 🙂 Ja mam Antoninę  🙂 

dziękuje<3 

Dnia 19.06.2020 o 11:03, moniaK napisał:

Hej!

Chciałabym się was zapytać czy macie jakieś fajne imię dla dziewczynki, nie "oklepane". Nie mam nic do oklepanych imion, bardzo mi się podobają, a szczególnie imię Julka, niestety mój mąż się nie zgadza i mówi, że nie chce by jego córka miała "oklepane" imię, proponował takie imiona:

-Ilona :classic_angry:,

-Gosia,

-Marysia,

-Helena,

-Klaudia :classic_mellow:,

-Renata :classic_angry::classic_mellow:,

Dla mnie te imiona nie są za ładne, z tych wszystkich imion najlepsza jest Klaudia, ale też takie średnie, twarde :classic_mellow:, a reszta beznadzieja 😞

Moje propozycje to: Julka :classic_love:, Lena, Zuzia, Pola, Zosia, Ania (Po babci), Oliwia, Magda, czy Marta, ewentualnie Antonina, czyli Tosia, ale żadne z tych imion mu się nie podoba 😢

Także błagam o pomoc! 

Wszystkie Reniaty i Marty, które znam to fajne dziewczyny, ale to chyba mało popularne imiona w dzisiejszych czasach. Po za tym to wasze wspólne dziecko więc imię obydwojgu powinno się podobać.

Dnia 19.06.2020 o 11:03, moniaK napisał:

Hej!

Chciałabym się was zapytać czy macie jakieś fajne imię dla dziewczynki, nie "oklepane". Nie mam nic do oklepanych imion, bardzo mi się podobają, a szczególnie imię Julka, niestety mój mąż się nie zgadza i mówi, że nie chce by jego córka miała "oklepane" imię, proponował takie imiona:

-Ilona :classic_angry:,

-Gosia,

-Marysia,

-Helena,

-Klaudia :classic_mellow:,

-Renata :classic_angry::classic_mellow:,

Dla mnie te imiona nie są za ładne, z tych wszystkich imion najlepsza jest Klaudia, ale też takie średnie, twarde :classic_mellow:, a reszta beznadzieja 😞

Moje propozycje to: Julka :classic_love:, Lena, Zuzia, Pola, Zosia, Ania (Po babci), Oliwia, Magda, czy Marta, ewentualnie Antonina, czyli Tosia, ale żadne z tych imion mu się nie podoba 😢

Także błagam o pomoc! 

No to się zdecyduj czy chcesz oklepana czy nie, bo imiona które proponujesz od lat królują w rankingach oklepania

Przed chwilą, inkognitooo napisał:

No to się zdecyduj czy chcesz oklepana czy nie, bo imiona które proponujesz od lat królują w rankingach oklepania

ale ona już urodziła