Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płatki_owsiane

Wyrzuciłam go z domu

Polecane posty

Po dwóch latach okazało się, że ona ma z nim dziecko. Po dwóch, bo wcześniej myślała, że ojcem jest ktoś inny. Telenowela. On ją zdradzał, a ona jego.

Dnia 21.06.2020 o 02:55, płatki_owsiane napisał:

Po dwóch latach okazało się, że ona ma z nim dziecko. Po dwóch, bo wcześniej myślała, że ojcem jest ktoś inny. Telenowela. On ją zdradzał, a ona jego.

Hmm czyli oczy? a nie! nogi szeroko otwarte?

Teraz ona ma drugie dziecko z trzecim kolesiem, bo tego byłego zdradziła potem raz jeszcze. Ten trzeci ją zostawił i obecnie jest sama z dwójką dzieci.

Dnia 21.06.2020 o 03:02, płatki_owsiane napisał:

Teraz ona ma drugie dziecko z trzecim kolesiem, bo tego byłego zdradziła potem raz jeszcze. Ten trzeci ją zostawił i obecnie jest sama z dwójką dzieci.

500+ działa👍

Dnia 21.06.2020 o 03:04, Taki tam napisał:

500+ działa👍

A żebyś wiedział. I posłała dzieci do przedszkola, choć siedzi w domu. Teraz ten dzieciak mojej miłości chodzi do szkoły, a ona nawet czytać nie umie go nauczyć. Bo chowa dzieci jak psiaki. 

A mogłam odejść już dawno, a tak to wszystko wiem i przeżyłam. Np. gdy chciała do nas przychodzić, żebyśmy w trójkę w domu się bawili z jej dzieckiem. 

Dnia 21.06.2020 o 03:06, płatki_owsiane napisał:

A żebyś wiedział. I posłała dzieci do przedszkola, choć siedzi w domu. Teraz ten dzieciak mojej miłości chodzi do szkoły, a ona nawet czytać nie umie go nauczyć. Bo chowa dzieci jak psiaki. 

Może sama nie umie czytać

Dnia 21.06.2020 o 03:08, płatki_owsiane napisał:

Ale nie powiesz, że nie szukasz po zdradzie potwierdzenia swojej atrakcyjności?

Haha nie ABSOLUTNIE NIE wiem kim jestem i jaki jestem, stąd mój nick😎 jestem nie młody ale i nie stary, nie mega przystojny ale i nie brzydki, nie gruby ale też nie szczupły, nie wysoki ale też nie niski😉 geniuszem też nie jestem choć w sumie 😉😂🤔. Poprostu jestem taki tam😇

Dnia 21.06.2020 o 03:19, Taki tam napisał:

Haha nie ABSOLUTNIE NIE wiem kim jestem i jaki jestem, stąd mój nick😎 jestem nie młody ale i nie stary, nie mega przystojny ale i nie brzydki, nie gruby ale też nie szczupły, nie wysoki ale też nie niski😉 geniuszem też nie jestem choć w sumie 😉😂🤔. Poprostu jestem taki tam😇

To nic Cię nie obeszło? Co Cię zabolało, o ile zabolało?

Dnia 21.06.2020 o 03:19, Taki tam napisał:

Może faceci inaczej odczuwają. Ja poczułam się nieatrakcyjna. Co do intelektu to, nieskromnie powiem, nie było się z kim porownywać. Empatię też mam bardziej rozwiniętą. Umiem gotować. Został sam wygląd. 

Dnia 21.06.2020 o 03:25, płatki_owsiane napisał:

Może faceci inaczej odczuwają. Ja poczułam się nieatrakcyjna. Co do intelektu to, nieskromnie powiem, nie było się z kim porownywać. Empatię też mam bardziej rozwiniętą. Umiem gotować. Został sam wygląd. 

Inteligencja 1:1 gotowanie 1:0 dla mnie oczywiście możemy się kłócić o wygląd ewentualnie😏

Dnia 21.06.2020 o 03:32, Taki tam napisał:

Inteligencja 1:1 gotowanie 1:0 dla mnie oczywiście możemy się kłócić o wygląd ewentualnie😏

Jeżeli gotujesz, to Cię rzucam z miejsca 😛 Nie zniosę konkurencji! 😄