Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amina12

Czy ja byłam normalnym czy głupim dzieckiem.

Polecane posty

Jak miałam 3 lata to wsadziłam stokrotkę do nosa, przecięłam kabel od komputera bo chciałam wiedzieć co jest w środku. Jak miałam 4 lata to wsadziłam termometr do mikrofalówki ale zaczęło się coś dziać i z powrotem wyłączyłam. Jak miałam 8 lat to zadzwoniłam na tefon zaufania i powiedziałam że potrzebuję pomocy bo jestem w ciąży. 

A jak miałam lat __ to udzielałam się na forum dla matek i kobiet w ciąży. Możesz sobie dopisac😉

10 godzin temu, Iwna napisał:

Ty nie byłaś, ty jesteś dzieckiem. 

Ty po moich pytaniach też twierdzisz że jestem zaburzona? W jakim sensie? 

13 minut temu, Amina12 napisał:

Ty po moich pytaniach też twierdzisz że jestem zaburzona? W jakim sensie? 

Nie wymyślaj sobie i nie dopowiadaj, ja nie dam się wciągnąć w twoje durne prowokacje. 

33 minuty temu, Iwna napisał:

Nie wymyślaj sobie i nie dopowiadaj, ja nie dam się wciągnąć w twoje durne prowokacje. 

Ja sobie nie wymyślam ktoś w poprzednim moim pytaniu napisał że odciął by dostęp do komputera zaburzonym nastolatkom. A jak się zapytałam o co chodzi to nie odpisał. 

37 minut temu, Amina12 napisał:

Ja sobie nie wymyślam ktoś w poprzednim moim pytaniu napisał że odciął by dostęp do komputera zaburzonym nastolatkom. A jak się zapytałam o co chodzi to nie odpisał. 

Co mnie obchodzi co ktoś ci napisał albo na co nie odpisał. Przestań mnie cytować i baw się w głupie prowokacje dalej. Aż dziw, że jeszcze ktokolwiek ci odpisuje. 

3 godziny temu, Iwna napisał:

Co mnie obchodzi co ktoś ci napisał albo na co nie odpisał. Przestań mnie cytować i baw się w głupie prowokacje dalej. Aż dziw, że jeszcze ktokolwiek ci odpisuje. 

Ty sama mi odpisujesz.