Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Go_ść

Dziwna wiadomość od koleżanki

Polecane posty

Pisaliśmy ze sobą jak piszemy na co dzień a ona powiedziała że jest śpiąca i idzie spać co jest normalne u niej ale jeszcze zanim poszła to powiedziała coś dziwnego.

Napisała coś takiego, "też się w tobie zakochałam słodziaku" a zaraz po wysłaniu usunęła choć zdarzyłem przeczytać, pytała się mnie zaraz po usunięciu czy przeczytałem a jak powiedziałem że tak to powiedziała że nie chciała mi tego mówić i powiedziała żeby zapomnieć o tym co napisała i powiedziała dobranoc.

Nie wiem co mam myśleć, czy to żart czy na poważne bo jedyne co to jesteśmy bardzo blisko jako kolega i koleżanka ale ona nie jest osobą która by takie coś mówiła dlatego zdziwiło mnie to i nie  wiem bo jeśli to nie był żart to dlaczego by chciała bym zapomniał o tym co napisała, nie rozumiem tego a szczerze to tak po kryjomu to bardzo ją lubię ale nie wiem skąd ona to by mogła wyczuć.

Stary trik, ale skoro go użyła to coś jest w temacie, tak naprędce to coś ala zielone światło dla Ciebie👍

Gość
11 minut temu, Taki tam napisał:

Stary trik, ale skoro go użyła to coś jest w temacie, tak naprędce to coś ala zielone światło dla Ciebie👍

oj tam od razu trik🤦‍♀️ każdemu zdarzy się, że mózg palca nie dogonił (napisze coś szczerze pod wpływem impulsu, ale potem żałuje). 

I tak chyba było też tutaj 😉 ewentualnie adresat jej się pomylił... Więc jednym słowem będziesz albo w doopie, albo w niebie🙊

22 minuty temu, elektryzująca napisał:

oj tam od razu trik🤦‍♀️ każdemu zdarzy się, że mózg palca nie dogonił (napisze coś szczerze pod wpływem impulsu, ale potem żałuje). 

I tak chyba było też tutaj 😉 ewentualnie adresat jej się pomylił... Więc jednym słowem będziesz albo w doopie, albo w niebie🙊

No no jak widzę dobrze wiesz jak to działa😏

Gość
25 minut temu, Taki tam napisał:

No no jak widzę dobrze wiesz jak to działa😏

słowo, że nie ✋

ja nie znam się na gierkach damsko-męskich 🙆‍♀️ u mnie to naprawdę spiecie na linii mózg-gęba albo mózg-palce😜

3 minuty temu, elektryzująca napisał:

słowo, że nie ✋

ja nie znam się na gierkach damsko-męskich 🙆‍♀️ u mnie to naprawdę spiecie na linii mózg-gęba albo mózg-palce😜

Ehh😏 

7 minut temu, elektryzująca napisał:

słowo, że nie ✋

Myślisz że spotkam ją jeszcze kiedyś? Tak bardzo mi Jej brakuje, Nigdy tak jeszcze nie miałem!! Daras co myślisz?

Gość

Jeśli ktoś coś odkręca  słowami, że to nie było do Ciebie to albo to naprawdę nie było do Ciebie, albo ten ktoś żałuję na tyle swoich słów, że woli skłamać niż się  do nich przyznać. 

14 godzin temu, elektryzująca napisał:

mam nadzieje że nie to drugie bo naprawdę wątpię by miała kogoś kogo lubi, ona sama powiedziała mi około 2 tygodnie temu że ma nadzieje że żadnej dziewczyny nie mam na oku bo mówiła że wtedy nasza przyjaźń była by bardzo dziwna

Gość
29 minut temu, Go_ść napisał:

mam nadzieje że nie to drugie bo naprawdę wątpię by miała kogoś kogo lubi, ona sama powiedziała mi około 2 tygodnie temu że ma nadzieje że żadnej dziewczyny nie mam na oku bo mówiła że wtedy nasza przyjaźń była by bardzo dziwna

To bądź dobrej myśli, powodzenia🙂