Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja2020

Utrata ukochanej osoby

Polecane posty

Witam,

Nazywam się Alicja, od dłuższego czasu zastanawiałam się nad zarejestrowaniem na tym forum, jeżeli można tak to nazwać. Ciężko mi się o tym piszę. Ale potrzebuje wsparcia od osób, które to przeszły lub wiedzą jak mogę się czuć. W styczniu(wiem dość dawno) zmarła moja najukochańsza osoba pod słońcem. Była to moja babcia. Ból jest coraz większy, nasila się. Coraz częściej jest mi jej brak. Mieszkała ze mną od urodzenia. Gdy mama jeszcze pracowała zawsze się mną zajmowała. Pamiętam jak oglądałam z nią w łóżku różne programy telewizyjne. No wieczór u niej zasypiałam i budziłam się już w swoim łóżku. Kończę 8 klasę. Idę dalej, a jej już przy mnie nie. To straszny ból przy mnie. Była dla mnie ogromnie ważna, mimo kłótni, zawsze wiedziała, że tak w ogóle nie myślę. Przepraszałam ją następnego dnia, a ona zawsze wybaczała. Gdy ostatni raz powiedziałam jej „Kocham Cię” była przykuta do łóżka, patrzyła się w na różne rzeczy jakby chciała coś powiedzieć, ale już nie mogła.. chciałam od niej usłyszeć odpowiedź. Nie dostałam. Chciałabym ją przytulić, powiedzieć jej tyle rzeczy ile osiągnęłam. Gdzie idę dalej, czym chciała się zajmować. Nie czuję jej obecności. Patrzę jej pokój i jest pustka, cisza. Proszę o pomoc. Próbuje się z tym pogodzić, nie umiem.