Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paoolinka1

Meridia15

Polecane posty

Witajcie. Czytałam dużo o meridii i w końcu zdecydowałam się ją kupić. Czy któraś z was stosowała o może coś powiedzieć? Biorę ją już 2 tyg. Miała chamowac łaknienie, a w sumie nie odczuwam jakoś za bardzo tego. Na innych forach czytałam, że dziewczyny chudły nawet do 8kg na miesiąc, a ja mam wrażenie, że to w ogóle nie działa. Nie czuję aby jakoś chamowalo apetyt. Czasami mam wrażenie, że działa w drugą stronę i chce mi się jeść bardziej. Ktoś stosował? Miał podobnie? 

Hej 😉 biorę dopiero drugi tydzień ale faktycznie od początku nie mam apetytu ani nie odczuwam głodu. Strasznie się chce pić i przez parę godzin mam dość silny efekt pobudzenia jednak to mija i w nocy mogę spać. Są jednak dni kiedy efekt jest mniej odczuwalny i nie wiem od czego to zależy. Póki co straciłam 4 kg ale to też dlatego, że mam trochę więcej do zrzucenia. 

Meridia niestety różnie działa w zależności od organizmu i ciężko przewidzieć czego to wina. Możliwe też, że trafiłaś na jakieś podróby, których pełno w internecie.