Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malwinkaaaa

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Cześć. Chciałabym się z wami podzielić moją ostatnią historią i zapytać co o tym myślicie, bo u mnie z każdym dniem jest coraz gorzej. Mianowicie od września 2019 chodziłam do szkoły z pewnym chłopakiem. Jest rok młodszy. Zaczął do mnie pisać jakoś w październiku i regularnie ze sobą pisaliśmy, opowiadaliśmy o szkole, własnych zainteresowaniach, do momentu w którym się urwał kontakt - styczeń 2020. Ostatnio, w piątek, moja przyjaciółka napisała do tego niego w tajemnicy że się w nim podko...e. On powiedział jej że następnego dnia do mnie napisze. I napisał. Był zdziwiony tym, że chciałam z nim rozmawiać. Myślał, że miałam go gdzieś i nie pisał, ponieważ myślał że się narzuca. Był bardzo wdzięczny mojej przyjaciółce że mu powiedziała o tym że chcę z nim rozmawiać. Pisaliśmy tak do niedzieli aż zaproponował spotkanie. Pisaliśmy całe dnie. Zgodziłam się i w poniedziałek się spotkaliśmy. Na początku normalnie mnie przytulił a potem rozmawialiśmy. Poszliśmy na lody. I teraz ten moment który mnie najbadziej zdziwił. Odrazu po zakupie wyszliśmy z galerii. W drodze zapytałam się go dokąd idziemy, a on odpowiedział że zaraz będzie padać (chmur nawet nie było) i może mnie odprowadzi. Odprowadził mnie, chociaż nie do końca. Oprowadził mnie do ulicy i szedł przede mną tą samą drogą co idę do domu, jakby się chciał odłączyć ode mnie i iść sam.  Spotkanie trwało 50 minut. Tego samego dnia napisałam mu że wydaje mi się że coś mu się nie podobało, być może myślał że jestem jakaś dziwna albo coś. On na to odpowiedział że było ok, mu się podobało. I do dzisiejszego dnia ani słowa do mnie nie napisał. Napiszcie co o tym myślicie bo serio mi zależy i nie mam pojęcia co się dzieje i też nie chcę się zbytnio narzucać czy coś pisząc do niego. Dziękuję z góry za odpowiedz. ❤️