Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avebe123

Najlepsza przyjaciółka jak powiedzieć o miłości ?

Polecane posty

Gość pari

Nawet gdyby tak się stało, to po jakimś czasie jej przejdzie i powinna traktować cię, tak jak przedtem. Za bardzo się nie przejmuj.

10 godzin temu, avebe123 napisał:

Wybacz za lekki spam ale ponawiam :

Oczywiście , dziękuje bardzo za poradę. Tylko jest jeszcze jedna sprawa  co jeśli odmówi i nie będzie chciała się spotkać  ? Może przez to zdrobnienie się obraziła , ale to nie w jej stylu. Oby nie .  Jeśli nie będzie chciała się spotkać czy coś co wtedy ? @HotAnonymous<33

Słuchaj, ja mam zamiar zagadać do chłopaka, który mi się podoba i oczywiście, tak samo jak u ciebie może nie odwzajemnić mojego zainteresowania. I ma do tego prawo, jak wcześniej pisałam. Co jeśli odmówi? Ja nic nie zrobię, przecież nie rozkażę mu, aby był/spotkał ze mną. Pójdę dalej na przód, zapomnę o sytuacji. Wiadomo, że wolałabym, aby się mną zainteresował ale jeśli nie to co? - nic! żyjemy dalej, to nie koniec świata 😊

22 godziny temu, HotAnonymous<33 napisał:

Słuchaj, ja mam zamiar zagadać do chłopaka, który mi się podoba i oczywiście, tak samo jak u ciebie może nie odwzajemnić mojego zainteresowania. I ma do tego prawo, jak wcześniej pisałam. Co jeśli odmówi? Ja nic nie zrobię, przecież nie rozkażę mu, aby był/spotkał ze mną. Pójdę dalej na przód, zapomnę o sytuacji. Wiadomo, że wolałabym, aby się mną zainteresował ale jeśli nie to co? - nic! żyjemy dalej, to nie koniec świata 😊

Witam , dzisiaj się z nią widziałem ale tylko chwilkę więc żadnego umawiania , a tym bardziej wyznawania nie było. Zadzwonię gdy goście z domu pojadą i na spokojnie się wtedy umówimy. Mam czas na przemyślenia Tak tylko piszę żebyście byli na bieżąco. Pozdrawiam