Sylwia 94 0 Napisano Lipiec 3, 2020 Dziewczynki mam troszkę głupie pytanie, powiedzcie mi czy jeśli wspolzylam w poniedziałek o 1 w nocy dwa dni przed owulacja to powinno się liczyć dzień stosunku poniedziałek czy niedziela? Pytam bo nie wiem kiedy powinnam zrobić test.. proszę nie zwyzywajcie mnie za hmm głupote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mag da 0 Napisano Lipiec 4, 2020 Zrób test 14 dni po owulacji, bedzie pewniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Lipiec 6, 2020 jak zrobisz o jeden test więcej to chyba nic się nie stanie. Zawsze większa pewność jest jak używa się monitora cyklu do sprawdzania dnia owulacji. Słyszałam, że bardzo dobry i dokładny jest Cyclotester. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia 666 3 Napisano Lipiec 6, 2020 sprawdzaj sobie owulację, ja mogę polecić ci tester ze śliny, ja osobiście zawsze go mam przy sobie, a wyniki zapisuje w telefonie poprzez aplikację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach