Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blackrose32

Kiedy 'dać kosza'? :)

Polecane posty

Sluchajcie, bo mam wątpliwości. Po 2óch randkach nie czuję chemii, ale nie wiem czy zawsze musi być tak, że się ją czuje po 2 randkach. Wydaje mi się, że zdarza się, że trwa to dłużej. Przynajmniej tak sobie to przypominam, że czasami bywało tak, że czułam to coś od razu a czasami dopiero po dłuższym czasie. Dawno się nie umawiałam i sama nie wiem co począć. Facet się zaangażował, więc nie chciałabym być wobec niego nie fair ale też nie chciałabym zabierać nam potencjalnej szansy.

Co myślicie? Poinformować go o tym czy poczekać i spotkać się jescze kilka razy? 

Dzięki za pomoc :). 

Gość pari

Patrząc w przeszłość, mogę powiedzieć, że chemię poczułam dopiero po 2 miesiącach spotkań. Nie był to jednak czas stracony, bo w tym czasie poznawaliśmy się🙂

7 minut temu, Dziewczynka z zapałkami napisał:

Idź z nim na następne randki. 

Ja żałuję , że nikt mi nie powiedział jak miałam 22,23 lata ,że niedługo będę stara i bez szans, wiec nie wolno wybrzydzać !

Teraz obudziłam się z ręką w nocniku. 

Zwariowalas,  znam takie co to są a dnia babciami a po nocach szaleją z młodymi chłopakami:)

2 randki i już facet wpadł ? Za szybko ,ale chcesz dać szansę to określ się przed nim wprost . Chcesz się z nim poznać ,łóżko ciebie nie interesuje -otwarte karty ,bo faceci nie lubią gierek ,a i potem nagle gdy coś nie wypali o dojrzą te gierki to boli ich ,że byli ślepymi frajerami . Zapytaj siebie za pół roku co z tego dalej chcesz robić .