lasencja 2 Napisano Lipiec 12, 2020 Cześć, od 2 lat mam regularne plamienia między miesiączkami. W tym czasie ustąpiły one same na 6 miesięcy, wróciły kiedy miałam dużo stresu i pracowałam na pełnych obrotach. Jestem dziewicą, nigdy nie brałam leków antykoncepcyjnych. Czy któraś z Pań ma/miała taki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mag da 0 Napisano Lipiec 13, 2020 A w którym dniu cyklu występują te plamienia? Może to plamienie związane z owulacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lasencja 2 Napisano Lipiec 13, 2020 16-18 dzień i utrzymuje się 4-5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lasencja 2 Napisano Lipiec 13, 2020 13 godzin temu, Mag da napisał: A w którym dniu cyklu występują te plamienia? Może to plamienie związane z owulacją? 16-18 dzień i trwają 5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olgaklobczyk 1 Napisano Lipiec 14, 2020 Myślę, że warto udać się do ginekologa i to skonsultować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach