ankaka787 0 Napisano Lipiec 23, 2020 Witam, Zwracam si edo Was z prośba o pomoc w dobraniu listy rzeczy do jedzenia na drogie nad Morze. Trasa Zakopane - Gdańsk, środek transportu samochód osobowy, dziecko 6 lat. Zależy mi na sprawdzonych propozycjach od osób co juz nie raz podróżowały i wiedza co warto zabrac. Na necie pełno jest roznych list ale odnoszę wrażenie ze niekurzy pisza bez pojecia albo nigdy nie jechali nad Morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandi 106 Napisano Lipiec 23, 2020 Chodzi o jedzenie na samą podróż czy również co zabrac do jedzenia tam, aby przygotowywać na miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Lipiec 23, 2020 2 godziny temu, ankaka787 napisał: Na necie pełno jest roznych list ale odnoszę wrażenie ze niekurzy pisza bez pojecia albo nigdy nie jechali nad Morze albo muszą zakuwać z ortografii na egzamin komisyjny i nie mają czasu zajmować się kto co będzie obleśnie żarł w dusznym pkp torturując współzajmujących przedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankaka787 0 Napisano Lipiec 23, 2020 No i znowu bambusy sie wypowiadaja. Prosiłam o osoby które miały doświadczenia a nie pisanei bzdur. Sandi chodzi o podroż i o pobyt na miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandi 106 Napisano Lipiec 23, 2020 Przede wszystkim na tak długą podróż weźcie lodówkę turystyczną i zapas wkładów. Ja na takie podróże od dziecka brałam i teraz też się to sprawdza - kanapka z opiekanym mięsem (a nawet i mielony lub schabowy) lub po prostu ser i szynka, a pomidor w całości zapakowany do innego pojemniczka. Włożone w woreczki do mrożenia, obłożone wkładami w chłodnym miejscu w bagażniku spokojnie wam wytrzymają podróż. No i jakieś przekąski warzywne/owocowe do pojemniczka i do lodówki. Przeanalizujcie jadę nocą, lub z samego rana - zawsze to pół trasy macie w "chłodniejszą" porę dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandi 106 Napisano Lipiec 23, 2020 Przede wszystkim na tak długą podróż weźcie lodówkę turystyczną i zapas wkładów. Ja na takie podróże od dziecka brałam i teraz też się to sprawdza - kanapka z opiekanym mięsem (a nawet i mielony lub schabowy) lub po prostu ser i szynka, a pomidor w całości zapakowany do innego pojemniczka. Włożone w woreczki do mrożenia, obłożone wkładami w chłodnym miejscu w bagażniku spokojnie wam wytrzymają podróż. No i jakieś przekąski warzywne/owocowe do pojemniczka i do lodówki. Przeanalizujcie jadę nocą, lub z samego rana - zawsze to pół trasy macie w "chłodniejszą" porę dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach