Harth 0 Napisano Sierpień 3, 2020 nadwaga, renta, za to przystojny Nie miałem okazji poznać nikogo, nie było nikogo atrakcyjnego od lat a w liceum i na studiach dostałem 3 kosze są wg Was szanse na dziewczynę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Harth 0 Napisano Sierpień 3, 2020 nie jestem niepełnosprawny umysłowo dodam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Sierpień 3, 2020 1 minutę temu, Harth napisał: nadwaga, renta, za to przystojny Nie miałem okazji poznać nikogo, nie było nikogo atrakcyjnego od lat a w liceum i na studiach dostałem 3 kosze są wg Was szanse na dziewczynę? Teoretycznie są, ale z tą nadwagą coś zrób, bo jak dojdzie do momentu utraty prawictwa, to jeszcze zagnieciesz szczęśliwą rozprawiczającą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Harth 0 Napisano Sierpień 3, 2020 24 minuty temu, Kulfon napisał: Nie wiem czy dziewczyny zwracaja uwage na takie rzeczy, moge tylko powiedziec, ze mi by to zupelnie nie przeszkadzalo. Zreszta na pocieszenie dodam, ze kiedys spotykalam sie z 32-letnim prawiczkiem, ja bylam jego pierwsza. Nic mu nie brakowalo tylko byl niesmialy. Wiec na pewno takich, jak Ty jest wiecej. Jesli tylko nie jestes przez to sfrustrowanym chamem to wszystko z Toba w porzadku. A gdzie wg Ciebie znaleźć taką dziewczynę? bo w moim mieście chyba po prostu nie ma, mam jeździć po innych miastach w poszukiwaniu dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nathan_alko 3 Napisano Sierpień 3, 2020 Zwykle siedzą na zajęciach jogi albo innej zumby - same baby, często bez-facetowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 208 Napisano 27 Lipiec a po co się tym przejmować. nawet nie wiesz ile zyskałeś. przede wszystkim spokój i brak stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolaborantk 0 Napisano 29 Lipiec Dnia 3.08.2020 o 15:50, Harth napisał: nadwaga, renta, za to przystojny Nie miałem okazji poznać nikogo, nie było nikogo atrakcyjnego od lat a w liceum i na studiach dostałem 3 kosze są wg Was szanse na dziewczynę? No to gruby czy przystojny? To się wyklucza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach