Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmidaButsu

A nigdy nie byłem na akupunkturze może kanały energetyczne mi odblokuje

Polecane posty

Ponoć można czuć się lepiej...

Ale zobaczymy, przed wyjazdem na wyspę do Panienki. Idę na igły na każdą z czakr xD... Po kolei...

Zdam relacje czy działa...

Nigdy w życiu nie byłem.

Hmmm 🦄🎭💀

Znajomy mamy, na żylaki stawia pijawki i zna się na masażu, nastawianiu kręgosłupa i igły chwali do akupunktury... 🐧💀 

xD

Przed chwilą, BennieAndTheJets napisał:

Też bym poszedł ale wcześniej muszę uzdrowić własną duszę, moja aura jest w takim bałaganie ostatnio, że nie wiem kim jestem. Moja babka chodziła kiedyś i podobno działa. 

To oddaj swoją duszę diabłu skoro i tak nie wierzysz w to że dawno jej nie ma..🐧🐾🎃 

A poważnie to duszę nie trzeba leczyć wystarczy być realnie tym kim jest się na prawdę, nie w Iluzji..🐍🐰

A najlepiej jest zaufać w prawdę na swój temat i intonować cały czas mantrę ochronna.

Namu amida Butsu 😎.

Wystarczy prosić Amithabha o łaskę z góry, aby oczyścił maszedusze z Iluzji Maya 🐰🎭😈

Żadna inna podstawa Bytu czy niebytu nie może stawić mu czoła

Gdyż to Absolut Bóstwo Nieskończoności 🤗💀🦄

5 minut temu, BennieAndTheJets napisał:

To to ja wiem, miewałem takie okresy w życiu ale znowu się pogubiłem, bo lubię sobie komplikować życie na ziemi. 

Mnie Chaos nigdy nie porywa gdzie on chce być władca to ja decyduje a on się słucha mnie.🤗😈xD  

10 minut temu, brokentiger87 napisał:

ja kiedyś byłam i nie miało to nic wspólnego z bioenergią, akimciu. 

Ale Tylko Energia istnieje. i jej pola... wiec jak nie ma nic wspólnego? ;]

2 minuty temu, akimuszki napisał:

Ale Tylko Energia istnieje. i jej pola... wiec jak nie ma nic wspólnego? ;]

eee w szkole było, że istnieje jeszcze np. materia;)

chodziło mi o bioenergię w połączeniu z duchowością, a nie z bioenergią dosłownie rozumianą, bo medycyna z bioenergią dosłownie rozumianą oczywiście ma wspólnego

Zwykla Nauka ktora znamy, jest naturalna i dla niej wciaz nie ma najmniejszych dowodow ze istnieje jakas obiektywna rzeczywistosc... 
Dowodow wciaz brakuje. a Jednak zaprzeczyć jej nie sposob... meterialnemu swiatu..
a stwarzaja go dwie sobie przeciwne sily, ktore odpowiadaja za rownowage jego.. losowosc sie zmienia az nastepuje wypadniecie
w koncu i liczby diabla 666... a Gdyby byla widziana oczyma Boga smierci przed tym zanim by wypadla liczba diabla 666. dalo by sie uratowac sytuację?:P

1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

chodziło mi o bioenergię w połączeniu z duchowością, a nie z bioenergią dosłownie rozumianą, bo medycyna z bioenergią dosłownie rozumianą oczywiście ma wspólnego

igielki Tygryskowi nie pomogly? 😞  ehhh 😘

26 minut temu, BennieAndTheJets napisał:

Za słaby na to jeszcze jestem xD

wrecz przeciwnie, jakie znaczenie ma sila, gdzie sen staje sie rzeczywistoscią, ktora jest z pozoru tak bardzo realna i znana, z ktorą wiaze nas.. wszystko co samsaryczne 😛 bez grzechu jest Dusza. szkoda ze dopiero w chwili smierci dusza ujrzy siebie znowu... 😛  widzac o wiele wiecej🤡😬

Ach tak musi to byc wolna Dusza, czysta jak sam Brahme ^^ Esencja bytu i krolestwa doskonałego ^^ przeznaczonego demonom....:classic_sad:

1 godzinę temu, akimuszki napisał:

igielki Tygryskowi nie pomogly? 😞  ehhh 😘

coś tam pomogły:) takie odprężające:) czysta neurologia, żadnej magii czy religii czy czegokolwie

26 minut temu, oinqx napisał:

Nie kumam chyba bym sie wsciekla jakby igielki mnie macaly i kojarzy mi sie z Hellraiser fajny horror jak facetz rozrywaja lancuchami i flaki wszedzie a wgl to jak otworzyc trzecie oko a czy niektorzy maja trzy sutki

😮 

Ale to akurat działa tak jak stawianie Baniek gdy masz zapalenie płuc nadal nie wiadomo jak działa ale działa o tak jest z igłami... xD

2 minuty temu, AmidaButsu napisał:

Ale to akurat działa tak jak stawianie Baniek gdy masz zapalenie płuc nadal nie wiadomo jak działa ale działa o tak jest z igłami... xD

czemu nie wiadomo jak działają bańki?  https://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/metody-alternatywne/stawianie-baniek-skuteczny-sposob-na-infekcje-aa-ZArh-q6HG-TgFm.html

Przy dzisiejszym stanie medycyny szpitalnej, dobry UZDROWICIEL to świetna alternatywa dla zdrowia. 

Komu lepiej zaufać ?