Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolajna91

Interaktywny Domek Dumel

Polecane posty

Czy odkrywczy domek dumel może byc dobrym prezentem dla prawie 2 letniego chłopca ?Czy nie Jest zbyt dziewczęcy ani dziecinny? A jak nie to to może coś innego mi doradzicie, tylko nie auta bo tego ma od grona .  🙂 

Przed chwilą, Karolajna91 napisał:

Czy odkrywczy domek dumel może byc dobrym prezentem dla prawie 2 letniego chłopca ?Czy nie Jest zbyt dziewczęcy ani dziecinny? A jak nie to to może coś innego mi doradzicie, tylko nie auta bo tego ma od grona .  🙂 

Odkrywczy domek wpiszcie sobie w google 

49 minut temu, Karolajna91 napisał:

Odkrywczy domek to super prezent. Kupiliśmy go chrzesniaczce na roczek, dziś ma 3 lata i podobno to jej ulubiona zabawka. Nasza córeczka też dostała ten domek i wszystkie dzieci które do nas przyjeżdżają zarówno chłopcy jak i dziewczynki chętnie się nim bawią. 

13 minut temu, Anika87 napisał:

Odkrywczy domek to super prezent. Kupiliśmy go chrzesniaczce na roczek, dziś ma 3 lata i podobno to jej ulubiona zabawka. Nasza córeczka też dostała ten domek i wszystkie dzieci które do nas przyjeżdżają zarówno chłopcy jak i dziewczynki chętnie się nim bawią. 

okej dzięki za informacje 😉 Postanowione - kupujemy go 🙂 dodatkowo jeszcze kupimy pluszaka krokodyla i liska (wszystko upatrzyłam) na 2. uro