Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Areck

Klapki basenowe na co dzień lub japonki u faceta..

Polecane posty

No hej, 

Po przeczytaniu jakiegoś w artykułu w sieci o tym, że basenówki wracają do mody zastanawiam się czy ktoś to pisze serio czy ja mam inny tok myślenia? Generalnie rozchodzi się o faceta.  Otóż panowie wybierają coraz częściej klapki gumowe vel  basenowe do chodzenia na co dzień do stroju sportowego niż japonki..  

Czy to jest jeszcze modne, ja wiem, że wygoda etc. ale w oku Pań jak to wygląda? 

a ja od zawsze wolałam faceta w takich basenowych klapkach zamiast w japonkach. wygląda to o niebo lepiej do takiego codziennego stroju

w japonkach każdy facet wygląda dziwnie,zwłaszcza tu gdzie żyjemy, ale takie laczki w taki upał to jak najbardziej, do szortów zwykłych... Mnie to całe życie dziwiło,że 90% chłopów w te upały nosi normalne buty i skarpetki xD Jak oni wytrzymują, a raczej jak ich stopy to wytrzymują?! Nie ma nic przyjemniejszego w taki skwar jak powiew wiatru na stopie xD

Ja swoich byłych w czasie letnim to namawiałam na klapki "weź się nie męcz w tych skarpetach" ale oni byli nieugięci. Jakby ich stopy temperatury nie odczuwały xD