Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elizka1999

Spanie u chlopaka

Polecane posty

Witam kolegów i kolerzanki. Przychodzę z poważnym problemem. Mam 21 lat i rodzice nie chca zebym spala u chlopaka. Jestesmy razem rok, znalismy sie wczesniej, rodzice bardzo go lubią. To co oni wymyslaja troche psuje mi zwiazek a wiem ze mógłby trwac on zawsze. Razem powoli planujemy wspolna przyszlosc. Mysle moze o wyprowadzce bo to chyba jedyna opcja. No chyba ze znacie jakis sposob? Ja panicznie boje sie tylko tego ze narobia mi przy nim wstydu i wszystko zepsuja. Kiedyś wrocilam o 6 nad ranem to mama powiedziala "zebyy mi to bylo ostatni raz" i tak bylo wracalam raczej gdzies o 3 najpozniej ale jednak chcemy razem byc a jego to powoli wkurza.

Usamodzielnij się i zobacz, jak będzie Ci się z nim żyło w "normalnym" życiu. Wiem, że niektórzy rodzice potrafią napsuć krwi. Jeśli chcesz z nim być, wyprowadź się. Myślę, że i tak jesteś w takim wieku, że powinnaś sobie poradzić. Ja żyję na własnym rachunku od 20 roku życia i nie narzekam. Wręcz uważam, że to najlepsze, co mnie do tej pory w życiu spotkało

Uświadom ich, że nocowanie nie musi równać się seks,

a zwykłe spotkanie w dzień wcale nie musi być takie grzeczne. :classic_rolleyes:

Rodzice odpychają od siebie takie Informacje, że ich dziecko (głownie własnie córka) może sypiać z mężczyzną - im się wydaje, że dla dobra, często skutek jest odwrotny.