Luz123 0 Napisano Sierpień 13, 2020 Witam, Jestem tego świadomy, że to nie jest metoda antykoncepcji. Jednak doszło między mną dziewczyna do stosunku 6/7 dnia cyklu ( ma regularne cykle 27-28dni) pekla prezerwatywa i nie jestem pewny czy zdążyłem wyjac penisa. Są to teoretycznie dni plodne- wiem że może owulacja się przesunac Ale nie jakoś znacznie skoro ma regularne cykle. Potem uprawialismy seks 2 dni po teoretycznej owualcji. Jestem pewny że do wytrysku nie doszło. Potem 8 oraz 7 dni przed okresem także bez wytrysku jestem pewny. Teraz jest 7 dni do miesiaczki. Dam znać co tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Sierpień 18, 2020 Jak pękła prezerwatywa, to może następnym razem niech to będzie diafragma dopochwowa. Tak samo chroni jak prezerwatywa, tylko z takim plusem, że nie pęknie na pewno. Zaproponuj dziewczynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Październik 23, 2020 Ja od kilku miesięcy mam termometr owulacyjny, może zobacz, na pewno się przyda. Termometr ma wbudowany bluetooth i łączy się z aplikacją na telefon, dzięki czemu jest zapis temperatur i innych danych w smartfonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Może niech Twoja partnerka spróbuje wkładki Diafragma Caya, jest niewyczuwalna i łatwa i stosowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach