Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oneshot

Jestem społecznym przegrywem

Polecane posty

Mam w tym roku 20 lat i jestem przegrywem.

Pracuje nad sobą,ćwiczę w domu,biegam,uczę się angielskiego codziennie (tak dla siebie) i majsterkuje z elektroniką.

A resztę dnia siedzę całymi dniami w domu grając w gry,moje jedyne wyjścia z domu to bieganie lub pójście do monopolu na wsi.

Nie mam znajomych,mieszkam w "dziurze" gdzie nie ma szans nikogo poznać nowego a do najbliższego miasta mam 40 km.

Z natury jestem introwertykiem ale nawet największy piwniczak chce czasami z kimś porozmawiać czy wspólnie coś porobić a ja nie mam nikogo.

Nigdy nie byłem na żadnym weselu ani studniówce,imprezie itp nikt mnie nigdy nie zapraszał.

Z dziewczynami jest słabo,nigdy żadną nie trzymałem za rękę a co dopiero pocałować.

Gdy jestem w jakimś mieście to zawsze zagaduje jakieś dziewczyny dla zabicia czasu czekając na autobus,dają mi czasem swoje numery więc nie jestem taki brzydki żeby dostawać kosza:classic_biggrin:

Gdy dochodzi do pisania na sms/fb to potrafię zbajerować nawet nieźle ale jest zazwyczaj 2/3 dni pisania i one przestają odpisywać i na tym się kończy.

Nie zachowuje się jak desperat więc nie wiem dlaczego tak to się kończy.

To wszystko mnie dobija,moje życie towarzyskie to dno a relacje z kobietami jeszcze gorsze.

Niewiem dlaczego to piszę,może ktoś coś doda od siebie albo podzieli się swoją podobną sytuacją

Coś możecie mi doradzić ?

Gość pari

Uczysz się jeszcze czy pracujesz?🙂

Taki wiek, to początek życia, a nie przegryw. Dasz radę wyprowadzić się z tej swojej dziury do większego city? Im wieksze miasto, tym później ludzie się parują i dłużej trwa życie towarzyskie singli.