Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niburdiama

Lola 14 versus Niburdiama

Polecane posty

W temacie relacji damsko-meskich. Co masz mi ciekawego do powiedzenia o swym doswiadczeniu w tej kwestii? 😎

Kobiet o wiek nie pyta się. Dwa. Lola dajesz. Inni tez. Ciekawa jestem czy padnie dwucyfrowka😅

Przed chwilą, Electra napisał:

Kobiet o wiek nie pyta się. Dwa.

Kolezanka uwaza mnie za nastolatke ktora nalezy doedukowac w kwestiach damsko meskich a nagle zwietrzyla cykora i juz nie ma mi nic do powiedzenia a czekalam na konfrontacje. 😎

3 minuty temu, Niburdiama napisał:

Kolezanka uwaza mnie za nastolatke ktora nalezy doedukowac w kwestiach damsko meskich a nagle zwietrzyla cykora i juz nie ma mi nic do powiedzenia a czekalam na konfrontacje. 😎

Dlaczego ilość ma mieć wpływ na doświadczenie i mądrość? Jak ktoś jest niereformowalny to i 15zwiazkow niczego nie nauczy.

1 minutę temu, Electra napisał:

Dlaczego ilość ma mieć wpływ na doświadczenie i mądrość? Jak ktoś jest niereformowalny to i 15zwiazkow niczego nie nauczy.

Chcialam ja o to i owo zapytac, ale nie pojawila sie 😀

Zapowiadala sie smiechowa dyskusja, ale niestety wygralam poprzez fakt, ze uczestniczka sie nie pojawila. Jestem skazana na sukces 😀joke

4 minuty temu, Niburdiama napisał:

, ale nie pojawila sie 😀

Bo jest cienka jak duupa węża 😎

to może inni? Może padnie liczba🙃

Przed chwilą, Electra napisał:

Bo jest cienka jak duupa węża 😎

to może inni? Może padnie liczba🙃

Nie sadzilam, ze podda sie bez walki i odda mi zwyciestwo walkowerem ale dobre i to 😎

A tak sie zapowiadala off-topami ze bedzie wytrzymala. 

17 minut temu, Electra napisał:

Kobiet o wiek nie pyta się. Dwa. Lola dajesz. Inni tez. Ciekawa jestem czy padnie dwucyfrowka😅

Elektryzujesz ❤👋😀

Jestes zawsze mile widziana😀

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

Nie sadzilam, ze podda sie bez walki i odda mi zwyciestwo walkowerem ale dobre i to 😎

A tak sie zapowiadala off-topami ze bedzie wytrzymala. 

Moze zbiera się w sobie?

4 minuty temu, Electra napisał:

Moze zbiera się w sobie?

Rozweselila mnie tymi komentarzami, ze trzeba przebierac w facetach jak w ulegalkach bo ona uwaza to za sposob na budowanie powaznej relacji i chciala dawac mi rady na temat Kitka 😎 

Wprost nie moglam sie doczekac tej dyskusji, a tu takie rozczarowanie, ze nie uraczy mnie swoja - jak to sama mowi o sobie - bardzo inteligentna persona. 

Czujesz jaki klimat 😀

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

Elektryzujesz ❤👋😀

Jestes zawsze mile widziana😀

Dziękuję🙃🖐️

Przed chwilą, Niburdiama napisał:

Rozweselila mnie tymi komentarzami, ze trzeba przebierac w facetach jak w ulegalkach i chciala dawac mi rady na temat Kitka 😎

Pfff, przecież wiadomo, że Kitka nie obejmiesz rozumem tylko ❤️😉

5 minut temu, Electra napisał:

Pfff, przecież wiadomo, że Kitka nie obejmiesz rozumem tylko ❤️😉

Powiedziala ze Kitek mnie nie chce bo wedlug niej jak facet chce powaznego zwiazku to dobiera sie w okresie miesiaca od zapoznania 😀 

Bardzo ciekawe jakimi jeszcze uraczylaby nas rewelacjami 😀

Ale niestety wystraszyla sie Nas. A nawet dostala specjalne sympatyczne zaproszenie 😀

Zaintrygowana i podekscytowana, wstrzasnieta niemieszana siedzialam w oczekiwaniu na elaborat od bardzo inteligentnej osoby na temat: Przebieranie w ulegalkach jako sposob formowania relacji w aspekcie koncepcji promiskuitycznej i zachowawczej na wybranych przykladach. 😀

Notabene fraza przebierac jak w ulegalkach, a ulegalki to owoce dzikiej gruszy ktore opadły z drzewa ulegając starzeniu i fermentacji to faktycznie trzeba sie nagrymasic zeby cos wybrac, ale niekoniecznie to probowac. 😀 i chcialam skonfrontowac jak sie ma to powiedzenie do rad Loli, poniewaz jezeli trzeba skosztowac w ciagu miesiaca to chyba stoi to w sprzecznosci z tym co twierdzi 😎

Ale odpowiedz zna tylko Ona i niestety jest to wiedza ukryta, bo nie zjawila sie tu.✋