Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WiktoriaWid1

Mąż ma dzieci z poprzedniego związku, a ja jestem bezpłodna

Polecane posty

Cześć, niestety (lub stety) nie znalazłam podobnego wątku jak w tytule. mój mąż ma dzieci z poprzedniego związku natomiast okazało się że my nie możemy mieć swoich dzieci - diagnoza to endometrioza 4 stopnia. Dwa lata starań, dwie operacje, mój ciężki stan psychiczny bo nie potrafię poradzić sobie z faktem że on ma dzieci, a ze mną nie może. Czy ktoś z Was ma podobny problem? Jak sobie radzicie? 

hej  ja mam podobnie - mój partner ma dziecko z poprzedniego związku a ja jestem bezpłodna - także przez endometriozę. Specjalnie szukałam kogoś z dzieckiem ,żeby nie uniemożliwić komuś bycie ojcem ( na endo choruje od 20 roku życia ) 

Ciesz się , będziecie mieli czas dla siebie, wyjazdy, imprezy, hobby, dzieci pochłaniają tyle energii, czasu, są milusie tylko przez kilka lat a potem zaczynają się schody i problemy. Nie rozpaczaj, ciesz się tym co masz.

Nie ma co się załamywać bo akurat wcześnie rozpoznana endometrioza da się leczyć, w szpitalu medicover robią nawet skomplikowane zabiegi takie jak w tej klinice w Dortmundzie. Trzeba tylko się badać. Też na to choruje a urodziłam zdrowego syna.