Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPLIT

Nudny klimat 😁

Polecane posty

Gość SPLIT

Przynajmniej sobie poslucha ten kto tu wejdzie,przy monotonii tematów tylko ten się dubluje 😁jednak co do sensu zakładania tego,nie mam usprawiedliwienia,

Miłego dnia ludziska i ci pozostali 😁

1 godzinę temu, SPLIT napisał:

Weszłaś,to Witam 😊

No witaj, witaj. : -)

Ubrana jestem w jeansy dzisiaj i one mają kieszenie na pośladkach. Tam zwykle trzymam telefon w trybie wibrującym. Wibruje mi od Ciebie sms, niestety nie mogę rzetelnie odpowiedzieć. Melduję jedynie, że praca jest zającem i kiedy zając będzie pełny przyjdę.

A muza w pytkę.

1 minutę temu, SPLIT napisał:

Dzięki. A powiedz jeszcze skoro mi dyktujesz pobyt na forum czy u Ciebie się siedzi czy stoi? Jak wolisz? ; -)

Nie podpuszczaj mnie z wiadomościami bo se przełożę telefon z przodu i dopiero będzie miło z każdą wibrującą myślą od Ciebie. W każdym razie to i tak moje myśli i mój scenariusz, prawda?

Dobra, spokojnego popołudnia i dobrej herbatki. : -)

Gość SPLIT
2 minuty temu, TwojaMuuza napisał:

Ludzie są tak do siebie podobni,  że aż nie byłoby dziwne gdyby to okazalo sie prawda. Jednak chcialabym, zeby ten o ktorym mysle tu był...no trudno, szkoda ze nie jestem wróżką. 

Rozumiem, miałaś bratnią duszę,i teraz w każdym szukasz podobieństw,no cóż,nie chciałem wprowadzać wątpliwości ,dlatego przykro mi,lecz nie jestem tym kogo chciałabyś tu widzieć.Niemniej , mogę czasami umilić ci pobyt , przynajmniej na moich tematach 😊😊

Gość SPLIT
4 minuty temu, TwojaMuuza napisał:

Za to Ci dziękuję;)

🌹😊

Gość SPLIT

Dzień dobry 😁

Gość SPLIT

Kto rano wstaje,temu kawę przychodzi robić innym😁🤣

Cześć. Zeszłam na psy i gonię swój cień. Zaraz coś Ci pokażę jak już się obudzę bo ledwo żyję.... Co tam?

Gość SPLIT
4 minuty temu, G ość napisał:

Cześć. Zeszłam na psy i gonię swój cień. Zaraz coś Ci pokażę jak już się obudzę bo ledwo żyję.... Co tam?

Witaj 😊

Cieniowi daj spokój, już się nachodził za Tobą 😁 

Budź się wolno ,zaczekam 😉

Tam to nie wiem,ale tu nowy dzień,i już kilkoro go wita 😁

Gość SPLIT
4 minuty temu, Mała Syrena napisał:

Hejka 🙂

Fajną muzę wstawiasz, mój gust!!

Dziękuję 😊 wszystko dozwolne,wstawiaj co chcesz,kiedy chcesz ,lub słuchaj co lubisz😁

Hihi, dzięki.Milo z twojej strony.Jak się zadomowie to coś podrzucę,teraz to raczej czytam co ludzie piszą.Dlugo już tu jesteś?

Gość SPLIT
Przed chwilą, TwojaMuuza napisał:

Split!!,   zaczynam się robić zazdrosna.  Dla każdej kobiety jestes taaki do rany przyłóż?

Witaj 😊🌹

Jestem sobą,takie mam podejście,raczej nie wynika to z chęci wywołania zazdrości u kogokolwiek 😁 choć czasami może to wyglądać inaczej niż chciałbym 🤔 

Ehhh,czasami się zastanawiam po co tu jestem 🙂 prędzej czy później skończy się to dla mnie źle 😁

Jak się czujesz dziś,nadal afera biurkowa 😁

Gość SPLIT
7 minut temu, TwojaMuuza napisał:

Z ta kawą to wyczuwam mocną aluzje do konkretnego członka albo członkini tejże forumowej rodziny;) haha- No coz , podobno zrobiona przez kogoś smakuje lepiej , ale jsk sie okazalo tylko czasami,  wiec u nas zaczęliśmy sobie robic sami w sensie ,że każdy sam sobie;)

Ja mam umowę z expresem 🤣on coś dla mnie ,a ju mu pozwalam mieszkać u mnie w kuchni 🤣

Gość SPLIT
10 minut temu, Mała Syrena napisał:

Hihi, dzięki.Milo z twojej strony.Jak się zadomowie to coś podrzucę,teraz to raczej czytam co ludzie piszą.Dlugo już tu jesteś?

Rozumiem 🙂

Czy długo 🤔 chyba nie,inni są dłużej, zresztą ja tu tylko czasami bywam,z reguły gdy klientów nie ma,ale głównie gdy się nudzę 😉😁

10 minut temu, TwojaMuuza napisał:

Mala syrenko, skądś ty się tu wzięlaa , z jakiego morza zes wypłynęła? oby nie ze zmąconej  słonej wody?

Hello.Szukam odpowiedzi,porad,chyba dlatego tu wpadam.Ale nie myślałam że też tu muzyki można posłuchać,i może z kimś nawiązać kontakt,wiesz,rozmowa itp.

Gość SPLIT
26 minut temu, TwojaMuuza napisał:

Bardzo często mezczyzni robia cos nieświadomie..skad ja to znam;)

Myślę, że fajnie ze tutaj jesteś,  forum potrzebuje miłych,  fajnych i dowcipnych ludzi. 

Dziekuje, dziś się dobrze czuję aczkolwiek pogoda za oknem niezbyt i ten obraz, tez nie taki jaki bym chciała;)  Ale nie narzekam juz, bo od tego czlowiek ribi sie zgorzkniały.

Taka nasza przyszłość,lub ułomność,jak zwał tak zwał,ale niektórzy potrafią się zrehabilitować na inne sposoby 😉😁 tak,tak,to co myślisz też 😁 choć do tanga trzeba dwojga co nie,gdyby nie kobiety, mężczyźni pozabijali by sie już dawno temu,a tak, płeć piekna jest jak powiew zdrowego rozsądku 😁

Gość SPLIT

Wiesz,mam takie pytanko, możesz nie odpowiadać jesli wkraczam na grząski grunt,ale połączyłem kropki,i tak mnie to męczy.Czy "TwojaMuuza" to celowy nick ? mówiłaś że miałaś kogoś,to dla tej osoby? Bo wiesz, wśród tylu tytułów i nicków, możesz się minąć z tym kimś i nawet nie zauważy że przeszłaś obok.Czy nie lepiej byloby po prostu wpisać imię 🤔

Gość SPLIT

Zresztą to nie moja sprawa 🙂sorki.

Miłego dzionka 🌹

Gość SPLIT

😊 kobieta powinna mieć tajemnice, mężczyzna za to powinien zasłużyć na nie.

Miłego 😊