Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewazne7127

Nie wiem czy zmienić szkołę..

Polecane posty

Cześć 

Mam dylemat bo jakby nie wiem czy zmienic szkole jestem teraz w 2 klasie lo po podstawówce i nie wiem czy zmienic szkole chodzi mi o to ze chce iść do innego liceum na inny profil. Bo jakby zaczęłam od początku kwarantanny zastanawiać się czemu poszłam na profil humanistyczny jak totalnie nie umiem polskiego i historii. Mama kiedyś mówiła żebym poszła na bio - mat bo jest więcej możliwości itp i miała racje bo z biologi miałam 4 a z polskiego ledwo 2 i historii 3. I kiedyś tez chciałam iść na bio - mat ale bałam się ze nie dam rady i, że jak pójdę do tamtego liceum to osoby ze starej klasy zniszczą mi opinie bo tez poszłam do trgo innego bo nikt z moich znajomych tu nie poszedł. Tata namówił mnie na to lo bo dyrektor to jego znajomy i mówił mu ze tutaj będzie mi dobrze lecz jednak czuje ze źle wybrałam ale boje się przepisać bo boje się ze klasa mnie nie polubi i boje się tez powiedziec to tacie i boje się ze nie dam rady z nauka bo podobno troszkę ciężej w tym lo jest. Lecz wolałbym się przepisać bo koncza tam o 14:45 max a ja mam 3 razy w tyg do 16 wiec w zimę masakra z dojazdami do domu ponieważ musze jeździć pociągiem. I tez w tej szkole jest mega dużo osob i klasa jest całkiem spora a u mnie w tej obecnej jest mało a zawsze chciałam mieć większa. Tez jakby koleżanka z mojej klasy tego profilu się przepisała do mnie i żałuje i chce się przepisać znowu ale do końca nie wie wiec postanowiłam ze będzie to dobry pomysł jeśli się przepisze z nią ale ona na 100% nie wie wiec jeśli by się nie przepisała boje się iść tam sama. Boje się ze będzie jak w podstawówce ze nie będę mieć znajomcyh. W mojej obecnej szkole jest strasznie mało uczniów i mam tu tylko dwie przyjaciółki no i reszte znaj z którymi czasem rozmawiam.Prosze bo nie wiem co robić:( Jak tak myśle tez mam bliżej do mojej sisotry z tego nowego liceum i lepsze dojazdy. Ale boje się ze nikt mnie nie polubi i jeśli bym nie dawała rady z nauka to będą się ze mnie śmiać. A matury z polskiego i historii raczej tragicznie napisze.. jeśli byłabym nadal na humanie. Nie wiem tez jak powiedziec o tym mojemu tacie bo może być zły ze wymyślam bo moja mama się zgodziła tylko jeszcze trzeba porozmawiać a przyszłość moja jest najważniejsza raczej