EwelinaMałpa 0 Napisano Wrzesień 15, 2020 Dzień dobry. 18 sierpnia uprawiałam seks przerywany, (mój pierwszy raz) dokładnie 1 dzień przed spodziewanym okresem (19 sierpnia). Mam nieregularne miesiączki ok 30-32 dni. Po stosunku spóźnił mi się przez 2 tygodnie i wystąpił 2 września. Dodatkowo zrobiłam test strumieniowy 1 września (13 dni po stosunku) i był negatywny a żadnej mało widocznej kreski nie było. Jestem też pewna że nie doszedł we mnie. Czuje się dobrze, nie wymiotuje,nie mam mdłości ani żadnych innych dolegliwości. Czy pomimo negatywnego testu i wystąpienia okresu (co prawda po 2 tygodniach ale jednak) mogę być w ciąży? Myślę że okres mógł się spóźniać też przez duży stres związany z tą sytuacją i wystąpił dopiero po zrobieniu testu ciążowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladyinyellow333333 1 Napisano Wrzesień 16, 2020 Prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży jest niewielkie. Dostałaś krwawienia miesiączkowego i nie masz charakterystycznych objawów dla kobiety ciężarnej, lecz staraj się unikać stosunków przerywanych (łatwo o wpadkę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelinaMałpa 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Teraz jest tzn. 5 tydzień i zrobię jeszcze jeden test dla pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelinaMałpa 0 Napisano Wrzesień 20, 2020 Słuchajcie mam teraz komplikacje. Dzisiaj zaczął mnie boleć brzuch przez cały dzień i cały czas wymiotuję. Wcześniej jak pisałam tych objawów nie było, a dzisiaj takie coś. Proszę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziorania 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 A jak z tym drugiem testem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelinaMałpa 0 Napisano Wrzesień 23, 2020 dziwna sytuacja bo te komplikacje to był wyrostek i teraz w szpitalu leze a testu przez to jeszcze nie robilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Wrzesień 24, 2020 To jak wyrostek, to się wyjaśniło. Ale musisz pamiętać o zabezpieczeniu. Może to być prezerwatywa, kapturek czy diafragma dopochwowa z żelem. Na spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambu Napisano Wrzesień 24, 2020 Stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelinaMałpa 0 Napisano Wrzesień 28, 2020 Wczoraj dostałam 2 okres i czuje się dobrze więc, ryzyko ciąży jest prawie że zerowe, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach